Μαμά σκυλίτσα θηλάζει γατάκι που το εγκατέλειψαν σε κάδο σκουπιδιών και δεν σταματάει να κουνά την ουρά της από χαρά

Η αγάπη που δείχνουν τα ζώα προς τα άλλα πλάσματα είναι ανιδιοτελής, ενώ εμείς οι άνθρωποι τείνουμε να βάζουμε φραγμούς μεταξύ μας και να δημιουργούμε στερεότυπα.

Η μητρική αγάπη αυτής της σκυλίτσας δεν γνωρίζει όρια. Όταν κατάλαβε ότι ένα γατάκι χρειαζόταν τη βοήθειά της, εκείνη το αγκάλιασε και δέχτηκε με χαρά να το θηλάσει.

Έτσι, όταν η Georgia Spathoula βρήκε ένα πεινασμένο γατάκι που είχε εγκαταλειφθεί σε ένα κάδο, αποφάσισε να το βοηθήσει και έψαξε να του βρει φαγητό.

Πήγε το ζώο σε μία σκυλίτσα που είχε γεννήσει

πρόσφατα και, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η μητέρα ήταν πολύ χαρούμενη που προσέφερε λίγο γάλα σε ένα ξένο μωρό.

Η Georgia βρήκε το νεογέννητο γατάκι δεμένο μέσα σε μια τσάντα μια μέρα που πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια. Το γατάκι «ζητούσε» απελπισμένα βοήθεια, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook.

“Όταν άνοιξα τα σκουπίδια είδα ένα νεογέννητο γατάκι δεμένο μέσα σε μια σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρει τραγικό θάνατο,” είπε η Georgia.

“Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι,” πρόσθεσε.

Καθώς το γατάκι έπινε γάλα απ’ τη σκυλίτσα, εκείνη κουνούσε χαρούμενα την ουρά της, δείχνοντας έτσι πως το απολάμβανε!

Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά από τους ανθρώπους!

Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα.Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρεί τραγικό θάνατο.Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι.Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά απο τους ανθρώπους..!!!

πηγη:diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα