Ηλικιωμένος άνδρας κουβαλάει στην πλάτη του 100 κιλά αλεύρι καθημερινά για να βγάλει λίγα χρήματα ώστε να έχει φαγητό η οικογένεια του

Τα τελευταία 25 χρόνια, αυτός ο ηλικιωμένος άντρας κάνει μια πολύ κουραστική δουλειά. Καθημερινά διανύει 1 χιλιόμετρο μεταφέροντας στην πλάτη του 100 κιλά αλεύρι για να φροντίσει τα παιδιά του.

Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, η επιβίωση είναι τρομερά δύσκολη. Υπάρχουν φορές που δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε στην οικογένειά μας ένα πιάτο φαγητό. Πολλοί άνθρωποι ζουν κάτω απ’ τα όρια της φτώχειας και απλά προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με όποιον τρόπο μπορούν.

Ο Syed Abdul Ghani, από το Peshawar του Πακιστάν είναι ένας απ’ αυτούς τους

ανθρώπους. Κυριολεκτικά φέρει καθημερινά το βάρος της φροντίδας της οικογένειάς του αφού ο βιοπορισμός της εξαρτάται από εκείνον.

Ο Syed Abdul Ghani τα βγάζει πέρα μεταφέροντας καθημερινά στην πλάτη του ένα σακί αλεύρι 100 κιλών.

Κάθε μέρα μεταφέρει ένα σακί 100 κιλών για να κερδίσει ένα πενιχρό μισθό και να αγοράσει φαγητό για τα παιδιά του. Κουβαλάει αυτό το φορτίο για ένα αρτοποιείο καθημερινά εδώ και 25 χρόνια.

Χάρη στις σοβαρές προσπάθειές του, κερδίζει 300 πακιστανικές ρουπίες την ημέρα – κάτι για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Μετά το κουβάλημα, πηγαίνει στην αγορά για να αγοράσει κρεμμύδια και πατάτες για το γεύμα της οικογένειάς του.

Ο Syed λέει ότι είναι υπερήφανος που είναι σε θέση να προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής στα παιδιά του χωρίς να καταφύγει στην επαιτεία.

Παρόλο που είναι ένας ηλικιωμένος κύριος, συνεχίζει να “κουβαλάει” το βάρος της οικογένειάς του και να στηρίζει τα άτομα που εξαρτώνται απ’ αυτόν.

Ένας αληθινός μαχητής της ζωής που αξίζει το σεβασμό μας!

https://www.youtube.com/watch?v=lgmr7_-k-X0?wmode=transparent&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0 https://www.youtube.com/watch?v=nTk4mdOYBsk

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα