Η συγγνώμη της Σοφίας Καρβέλα από τους καλεσμένους στο πάρτι του γιου της

Πάρτι γενεθλίων σε έναν μεγάλο χώρο αναψυχής για παιδιά στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης έκανε η Σοφία Καρβέλα για τον γιο της Νίκο.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας κλείνει τα τέσσερα χρόνια ζωής σε δύο μέρες, αλλά οι γονείς του έκαναν το πάρτι δύο μέρες νωρίτερα, την Κυριακή. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ευχαρίστησε όλους τους φίλους της που βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε, και ακομπλεξάριστη όπως πάντα, ζήτησε συγγνώμη από τους καλεσμένους της επειδή.. ξέμειναν από φαγητό και δωράκια για τα παιδιά λόγω της μεγάλης προσέλευσης!

«Σήμερα, γιορτάσαμε (2 μέρες νωρίτερα)

τα γενέθλια του Νίκου, που έγινε τεσσάρων. Είμαστε τόσο ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που τόσοι φίλοι μας – 46 παιδιά για την ακρίβεια – ήρθαν στο πάρτι σαν ροκ σταρς. Και οι γονείς (ξέρετε εσείς), σας ζητούμε συγγνώμη που δεν είχαμε αρκετό φαγητό και δώρα, δεν είμαι καθόλου καλή σε αυτά, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι σας λατρεύω και σας αγαπάω όλους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!».

So today we celebrated (2 days earlier) Niko turning 4 ❤️ We are so very blessed and psyched that sooooooo many friends -46 kids to be exact- showed up to party like rock stars. AND Parents (you know who you are) so sorry we ran out of food and goody bags… I’m not very good at this BUT i sure do cherish and love ALL of you. Thank you. So. Much. For making this an epic birthday bash. Xxxx

A post shared by Blood Type: Not Sure (@thesofiakarvela) on Sep 10, 2017 at 7:51pm PDT

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα