8χρονο παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο όταν 14χρονος ρατσιστής τον κρέμασε με σχοινί από ένα δέντρο εξαιτίας της καταγωγής του

Ένα 8χρονο αγόρι από το New Hampshire μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφ’ ότου ένας έφηβος χρησιμοποίησε ένα σχοινί για να τον κρεμάσει από ένα δέντρο, αφήνοντας τρομερούς τραυματισμούς στο λαιμό του.

Ο Quincy μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Dartmouth Hitchcock στις 28 Αυγούστου.

Η μητέρα του, Cassandra, έγραψε στο λογαριασμό της στο Facebook ότι ένα 14χρονο αγόρι φταίει για τους τραυματισμούς του γιου της.

“Ο γιος μου

θα μεταφερθεί στο Dartmouth επειδή ένα παιδί 14 ετών αποφάσισε να τον κρεμάσει από ένα δέντρο. Δεν με νοιάζει αν αυτό ήταν ατύχημα ή όχι.”

“Ο γιος μου σχεδόν πέθανε εξαιτίας κάποιων κακοαναθρεμμένων εφήβων,” έγραψε τον περασμένο μήνα.

Η γιαγιά του Quincy, Lorrie Slattery, είπε στην Valley News ότι ο εγγονός της και μια ομάδα εφήβων έπαιζαν σε μια αυλή στη γειτονιά τους γύρω στις 5 μ.μ. στις 28 Αυγούστου.

Είπε ότι οι έφηβοι άρχισαν να κοροϊδεύουν τον Quincy επειδή είναι μιγάς. Είπε, επίσης, ότι άρχισαν να πετούν πέτρες στα πόδια του.

Η Slattery είπε ότι οι έφηβοι ανέβασαν τον εγγονό της πάνω σε ένα τραπέζι πικ-νικ και πήραν ένα σχοινί από μια κούνια.

Τότε πέρασαν το σχοινί γύρω από το λαιμό του και σκόπευαν να τραβήξουν το τραπέζι.

Αλλά, σύμφωνα με τον 14χρονο, τα παιδιά απλά έπαιζαν και «ήταν ατύχημα». Ωστόσο, η Slattery δήλωσε ότι πιστεύει πως αυτή ήταν μια «εκ προθέσεως» πράξη.

Η μητέρα του Quincy είπε ότι ο λόγος για τον οποίο μοιράστηκε τις φωτογραφίες του τραυματισμένου λαιμού του γιου της ήταν επειδή ήθελε «να δείξει στον κόσμο ότι ο ρατσισμός εξακολουθεί να υπάρχει».

“Τα παιδιά μας ζουν σε έναν κόσμο μίσους.”

“Είναι εκτεθειμένα σε όλους τους τύπους μίσους. Πραγματικά λυπάμαι που ακόμα και σε μια τόσο μικρή πόλη, υπάρχει ρατσισμός,” έγραψε την Πέμπτη σε δημοσίευμά της στο Facebook.

Ο Quincy βγήκε από το νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει από τους τραυματισμούς του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Claremont, Mark Chase, δήλωσε ότι αξιωματούχοι εξακολουθούν να διερευνούν το περιστατικό και ότι δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα