Επιτέλους! Να τι Κρύβεται πίσω απο τα Ροζ Φλαμίνγκο Φουσκωτά που έχουν γίνει το MUST του Φετινού Καλοκαιριού!

Μέχρι τώρα το καλοκαίρι, για τις στυλάτες εμφανίσεις σου στην πισίνα και στην παραλία, έπαιζαν ρόλο 4 πράγματα: Το μαγιό σου, το beachwear σου (καφτάνι, φόρεμα, σορτς, παντελόνα, παρεό, τοπ και άλλα), τα παπούτσια σου (με τα pool sliders να κερδίζουν τις σαγιονάρες στην παράταση το προηγούμενο καλοκαίρι) και η τσάντα θαλάσσης σου. Αν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, άρα και στα αξεσουάρ, μπορούμε να προσθέσουμε στην λίστα με τα beach essentials τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα.

Όλα αυτά μέχρι και φέτος. Γιατί αυτή τη σεζόν υπάρχει ένα νέο beach trend που καθορίζει τις εμφανίσεις όλων των ψαγμένων στυλιστικά κοριτσιών και δεν είναι άλλο από τα μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια πισίνας (ίσως και παραλίας για τις πιο τολμηρές που δεν φοβούνται μήπως τα παρασύρει κάποιο ρεύμα). Εμείς βρήκαμε για εσένα τα πιο trendy της αγοράς και στα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως. Καλά ψώνια και καλές βουτιές…
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια παραμένει πως αυτά τα φουσκωτά έγιναν must have και είναι πλέον το απόλυτο trend του καλοκαιριού. Την απάτηση μας έδωσε η Εταιρία Cazoo , η οποία είναι η πρώτη που τα έφερε στην Ελλάδα και πραγματικά μας μάγεψε με τα προιόντα και το στύλ της.

Ύστερα απο έρευνα λοιπόν και απο πολλές προτάσεις αναγνωστών καταλήξαμε στα accessories Cazoo που κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα σας ξετρελάνουν!
Δείτε Παρακάτω την λίστα με τα αξεσουάρ Cazoo που έχουν γίνει το απόλυτο αξεσουάρ για την επίσκεψη σας στην παραλία και περιμένουμε την αξιολόγηση και τις προτάσεις σας.

Ο Υπέροχος Λευκός Κύκνος Cazoo που θα Βρείτε ΕΔΩ

Το πολυσυζητημένο Ρόζ Φλαμίνγκο Cazoo που θα Βρείτε ΕΔΩ

Ο Λευκός Κύκνος για να περνάτε υπέρχοες στιγμές στην παραλία με την παρέα σας!

Τον Λευκό Κύκνο Cazoo που θα Βρείτε ΕΔΩ

Και φυσικά να αναφέρουμε και τις πρωτότυπες πετσέτες Cazoo που κάνουν θραύση στα Ελληνικά νησία και αποτελούν το πιο στυλάτο αξεσουάρ του καλοκαιριού !

Πάρτε μια γεύση!


Τα Αξεσουάρ cazoo, το απόλυτο trend του Φετιού Καλοκαιριού μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα