Ελένη Τσολάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά εικόνες από την προετοιμασία για τον γάμο της

Στις 16 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία στενών φίλων και συγγενών στο Island Βάρκιζας.

Η παρουσιάστρια του Alpha που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει από τις 02 Οκτωβρίου, θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες του site της, εικόνες

από τον γάμο της. Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα κείμενο συνοδευόμενο από φωτογραφίες από την προετοιμασία λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία.

Στις εικόνες που δημοσίευσε στο elenitsolaki.gr βλέπουμε τον Βασίλη Μπουλούμπαση που επιμελήθηκε τα μαλλιά της, αλλά και στην Ρουλά Σταματοπούλου που είναι η υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, γράφει: “Την ημέρα του γάμου μου επιλέξαμε ένα χαλαρό σπαστό με ρομαντικά στοιχεία για πρώτο χτένισμα και στη συνέχεια μου έκανε τα κυματιστά μαλλιά που όλες είμαι σίγουρη θα θέλαμε να γεννηθούμε με αυτά! Δεν είναι όμως μόνο αυτό.Τον ευχαριστώ και αυτόν και τη Ρούλα γιατί με το χαμόγελο και την αγάπη τους έκαναν εκείνη τη μέρα για μένα ακόμα πιο τέλεια και μοναδική”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγη: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα