Χλιδή στο Ντουμπάι: Φτιάχνουν πλωτές βίλες με υποβρύχια δωμάτια [εικόνες]

Ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα αποτελεί όνειρο ζωή για πολλούς. Ένα σπίτι με υποβρύχια θέα επίσης θα ενθουσίαζε ακόμα περισσότερους.

Η ιδέα αυτή γίνεται πράξη καθώς στην ακτή του Ντουμπάι χτίζονται 40 βίλες μέσα στη θάλασσα που προσφέρουν υποβρύχια θέα ως μέρος της κατασκευής Floating Seahorse Signature Edition.

A one of a kind #luxury #marine #style retreat, The Floating Seahorse #dubai #theworld #luxuryrealestate

A post shared by The Heart

Of Europe (@thoe_dubai) on Jul 6, 2017 at 6:01am PDT

Οι βίλες δημιουργούνται στο τουριστικό θέρετρο Heart of Europe το οποίο αποτελείται από έξι τεχνητά νησιά, και είναι προσβάσιμες μόνο μέσω βάρκας, υδροπλάνου ή ελικοπτέρου. Κάθε βίλα είναι περίπου 370 τετραγωνικά μέτρα και πηγή έμπνευσής τους είναι ο πολιτισμός των Εμιράτων. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες και μπορούν να φιλοξενήσουν οκτώ ενήλικες και οκτώ παιδιά. Οι βίλες θα ολοκληρωθούν το 2018 και διαθέτουν τρεις ορόφους, με τα δύο επίπεδα να είναι πάνω από το νερό. Περιλαμβάνουν και έναν χώρο για υπαίθρια διασκέδαση και ένα επίπεδο κάτω από τη στάθμη της θάλασσας. Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα η θέα που θα προσφέρουν προς την ακτή θα είναι εντυπωσιακή, και η θέα υποβρύχια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ultra #luxury #beachfront #villas launched in Germany Island! Call 800 EUROPE for flexible payment plans.

A post shared by The Heart Of Europe (@thoe_dubai) on Jul 6, 2017 at 1:02am PDT

The Heart of Europe featured in Abu Dhabi TV. Watch the episode at http://www.abudhabitv.ae/vod/lp00025511-15886/‬⁩صباح-الدار‬

A post shared by The Heart Of Europe (@thoe_dubai) on Jul 1, 2017 at 10:28pm PDT

Το υποβρύχιο επίπεδο διαθέτει αίθουσα ψυχαγωγίας και δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο που προσφέρουν θέα σε έναν κοραλλιογενή κήπο. Το κόστος του θα αγγίζει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Meet Zidane, the first butler for The Heart Of Europe, The World Island, Dubai . . . #luxury #thoe #kleindienst #mydubai

A post shared by The Heart Of Europe (@thoe_dubai) on Jul 20, 2017 at 2:46am PDT


Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα