Απίστευτη! ΔΕΝ Φαντάζεστε τι Κάνει Τώρα η Ευριδίκη Βαλαβάνη!

Μεθοδική, αποτελεσματική και ανταγωνιστική, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν τα παράτησε ποτέ και χαίρεται να χαρίζει τον πόντο στην ομάδα της. Χάρη στις γνώσεις της στην κολύμβηση, έχει αποδείξει ότι τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα με το νερό, ενώ λόγω της ενασχόλησής της με τον στίβο ξεχωρίζει για την ταχύτητά της, που της δίνει συχνά το προβάδισμα.

Ξεκίνησε στο παιχνίδι έχοντας ουδέτερη στάση απέναντι στους συμπαίκτες της και κάνοντας περισσότερο παρέα με την δασκάλα γιόγκα Σόφη Πασχάλη και την Λάουρα Νάργες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που είχε δηλώσει ανοιχτά στην κάμερα ότι έχει βρει

στα πρόσωπά τους, τις δύο καινούργιες της κολλητές και είναι πολύ σίγουρη ότι η παρέα αυτή θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι.

Πέρα από τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα που είχε αφήσει πίσω στην Ελλάδα. Συχνά γινόταν ευαίσθητη και έκλαιγε μπροστά στην κάμερα του Survivor, λέγοντας ότι της λείπουν οι γονείς της και η οικογένειά της. Η ευαισθησία της φάνηκε και στα αγωνίσματα με τα έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία ήταν πάντα η πρώτη που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, στο άκουσμα και μόνο ότι θα δει μηνύματα της μητέρας ή του πατέρα της.

Μαχητική. Ανταγωνιστική. Γενναία. Ευαίσθητη. Γυναίκα… αντράκι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα παίκτρια του Survivor, που αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ζωή της πριν το παιχνίδι είναι σχεδόν άγνωστη, ωστόσο μετά από αυτό, φαίνεται ότι θα καθιερωθεί στις τηλεοπτικές οθόνες μας, έτοιμη να αποδείξει ότι είναι και μια Survivor… της ζωής!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όμως όλα δείχνουν ότι στη ζωή μας ήρθε για να μείνει…

Μέσω του instagram stories λοιπόν η Ευριδίκη ανέβασε 2 βίντεο στα όποια μας δείχνει οτι κάνει διακοπές στον άγιο δομίνικο πράγμα το οποιίο λέει και η ίδια,οπως θα διαπιστώσετε αν μπείτε στο προφίλ της το οποίο μάλιστα κοντεύει τους 150.000 ακολούθους!
Παρέα της έχει ένα όμορφο σκυλί τον bamboo και απολαμβάνει το φαγητό της…
Δείτε τις στιγμές της…

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα