Αυτοί είναι οι 9+1 Λόγοι Που Κολλήσαμε Με Το Survivor… Ο 4ος ήταν το κλειδί της Μεγάλης επιτυχίας!

Το Survivor είναι πιθανότατα το πιο επιτυχημένο reality της ιδιωτικής ελληνικής τηλεόρασης από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της. Τι συνέβη και όλοι κολλήσαμε με το Σερβάιβορ;

1. Για πρώτη φορά celebrities που βλέπαμε σε events να μιλούν για προτάσεις, συζητήσεις, κοντρίτσες και νέα extentions αποχωρίστηκαν τις ψεύτικες βλεφαρίδες, το ύφος καρδιναλίων και το καλλιτεχνικό τους υπόβαθρο για να διεκδικήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού

σε οριακές συνθήκες.

2. Κάθε βράδυ βλέπαμε έναν σχεδόν κρίσιμο αθλητικό αγώνα που ολοένα φανάτιζε το κοινό με τη μία ή την άλλη ομάδα. Είχες σκεφτεί ποτέ εσύ ότι η Σόφη Πασχάλη θα έπεφτε σε λάσπες για να διεκδικήσει να φάει λίγο ρύζι; Όχι! Ωστόσο, καθόμασταν κάθε βράδυ κολλημένοι να δούμε με τι σκορ θα νικήσει η ομάδα τον αγώνα.

3. Δεν είχαμε παρακολουθήσει ποτέ καθημερινό reality με εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο, είχε πάντα κάτι να δεις! Το φετινό Survivor μας φανάτισε επειδή δεν έβλεπες μόνο 20 ξεχασμένους σε κάτι παραλίες να κυνηγάνε καβούρια για να επιβιώσουν. Και εκεί ουσιαστικά οφείλονται και τα μυθικά ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερε να φέρει στον ΣΚΑΪ.

4. Είχε το καλύτερο καστ που έκανε ποτέ κανείς σε ελληνικό reality. Οι επιλογές των «Διασήμων» ξεκάθαρα έγιναν από έναν σατανικό νου που ήξερε πολύ καλά τις κρυφές πτυχές των χαρακτήρων τους, ενώ οι «Μαχητές» ήταν διαλεγμένοι ένας κι ένας ώστε στην αρχή να φανούν οριακοί «παίκτες ριάλιτι» και στη συνέχεια να εξελιχθούν σε εκκολαπτόμενους σταρ με φανατικό κοινό και διαδικτυακά groups που μιλούσαν για τον «αρχηγό», τον «σφάχτη της καρύδας» ή το «κοριτσάκι» τους.

5. Είχε έναν παρουσιαστή όλα τα λεφτά! Ο Σάκης Τανιμανίδης, με το «πάζελ» του και την «αφετερία», έδωσε δεκάδες αφορμές να τον τρολάρει σύσσωμο το ελληνικό διαδίκτυο αλλά παράλληλα να είναι τόσο συμπαθής που δεν μπορούσες να του καταλογίσεις τίποτα. Μπορεί να σου έσπαγε τα νεύρα, ειδικά όταν φώναζε κάθε βράδυ για «το φοβερό ματς που παρακολουθούμε κι απόψε στον Άγιο Δομίνικο», αλλά ως εκεί. Και τέλος πάντων είχε φάση.

6. Οι ατάκες που ειπώθηκαν μέσα στο λατρεμένο reality της σεζόν ήταν ομολογουμένως επικές. Κορυφαία όλων το «Ορίστε Σόφη;» που έχουμε συμφωνήσει σχεδόν όλοι ότι έχει κοντράρει στα ίσια αστικούς μύθους της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το χαρτάκι της Μαίρης Γεώρτση και το σεξ της Στέλλας Μπεζ. με κάποιον που δεν θυμάμαι τώρα στο BAR.

7. Η εικόνα, η παραγωγή, η σκηνοθεσία και η μουσική ήταν επιπέδου ΣΚΑΪ. Δεν είδαμε ποτέ «ερασιτεχνική» εικόνα, δεν είχε ποτέ κακό ήχο, δεν προσέβαλε ποτέ την ιδιωτικότητα κάποιου παίκτη και οι «κιτρινιές» εντοπίστηκαν από τους τρίτους και δεν μεταδόθηκαν ποτέ επί τούτου κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Survivor. Κανένας δεν εγγυάται πως αν παιζόταν από άλλο τηλεοπτικό δίκτυο θα είχε τη συγκεκριμένη αισθητική.

8. Είχε τον Ντάνο. Που καλώς ή κακώς είναι κατηγορία μόνος του. Για πρώτη φορά ένα λαϊκό είδωλο εμφανίστηκε στο καθημερινό prime time και έκανε τις γυναίκες να παραμιλάνε με κάθε του σταυροκόπημα. Και χωρίς πλάκα τώρα έκανε πολλές φορές τον σταυρό του, περίπου όσες ήταν και οι αμέτρητες νίκες του.

9. Ήρθε εκεί που δεν το περιμένεις. Κακά τα ψέματα, φέτος διανύαμε μία από τις πιο άνευρες και χαζές τηλεοπτικές σεζόν που μας έτυχαν ποτέ. «Λαμπρή» εξαίρεση στη βαρεμάρα ήταν το Shopping Star (και αυτό όχι πάντα, ήταν μέχρι να το συνηθίσουμε). Μας χτύπησε εκεί που κοιτάζαμε τα άστρα, καθημερινά, την ώρα που αράζαμε και δεν είχαμε τι να δούμε. Πιστέψτε με, από «Αστέρα Ραχούλας» και «The 2Night Show» χίλιες φορές να δω το Survivor σε επανάληψη και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

10. Είχε τη Μελέτη. Η έλευση της Ελεονώρας, την κατάλληλη στιγμή, εκεί που πήγαινε να σε πάρει ο ύπνος με τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις, Έτσι δεν έκανε ποτέ «κοιλιά»! Το «Πανόραμα» ήρθε για να δίνει συνέχεια στον κάθε παίκτη. Τι θα πει, πώς θα το πει, τι θα γίνει όταν συναντηθούν στο πλατό. Για να μη σου πως για τις προσωπικές της κόντρες με Χανταμπάκη, Χούτο και λοιπά «μαύρα πρόβατα» του Άγιου Δομίνικου.

Άντε βρε, και του χρόνου!

Πηγή: yupiii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα