Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς!

Σίγουρα, όλοι υποψιαζόμαστε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των κατά συρροή δολοφόνων. Ναρκισσιστική προσωπικότητα, αντικοινωνική συμπεριφορά, βασανισμός ζώων ή παιδιών είναι μερικά από τα γνωστά στοιχεία που συνθέτουν τον άρρωστο ψυχικό κόσμο των παρανοϊκών δολοφόνων, αλλά υπάρχουν μερικά στοιχεία ακόμα που δεν είναι ευρέως γνωστά!

# 1. Ένα ποσοστό 60% των κατά συρροή δολοφόνων συνέχιζαν να “βρέχουν” το κρεβάτι τους μετά την ηλικία των 12. Οι εγκληματολόγοι επιμένουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο βασικά προειδοποιητικά σημάδια που προδικάζουν την εξέλιξη ενός κατά συρροή δολοφόνου.

#

2. Οι μετέπειτα κατά συρροή δολοφόνοι προτιμούν από μικρή ηλικία την αυτοϊκανοποίηση και δεν έχουν ανεπτυγμένη κοινωνική ζωή. Επιδίδονται με μεγάλη εμμονή στον αυνανισμό, όπως ο Ρώσος δολοφόνος Andrei Chikatilo, ο οποίος ήταν τόσο επιθετικός με τον εαυτό του που είχε σημάδια στα γεννητικά του όργανα.

# 3. Οι περισσότεροι δολοφόνοι κατά συρροή έχουν υποστεί κάποιας μορφής τραυματισμό στο κεφάλι όταν ήταν παιδιά, τραυματίζοντας τον εμπρόσθιο λοβό, ο οποίος ελέγχει την κρίση, τον αυτοέλεγχο και τις κοινωνικές διαντιδράσεις.

# 4. Επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως σε πολλές περιπτώσεις οι μητέρες των κατά συρροή δολοφόνων διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση ουσιών ή αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

# 5. Γενικότερα, οι κακοποιοί έχει διαπιστωθεί ότι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά τοξικών μετάλλων στον οργανισμό τους, όπως μαγγάνιο, μόλυβδο, κάδμιο, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, προκαλώντας τους έτσι επιθετική και ακραία συμπεριφορά. Στο παράδειγμα του James Huberty, κατά τη νεκροψία του είχε βρεθεί στο σώμα του κάδμιο και μόλυβδος.

# 6. Οι περισσότεροι μανιακοί δολοφόνοι επιλέγουν σαν θύματά τους άτομα της ίδιας φυλής και καταγωγής.

# 7. Παρότι τείνουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για διάνοιες, στην πραγματικότητα, όπως έδειξε μια έρευνα σε 200 μανιακούς δολοφόνους, το IQ τους είχε φυσιολογικές τιμές.

# 8. Οι κατά συρροή δολοφόνοι ελκύονται ιδιαίτερα από θέσεις εξουσίας, όπως το επάγγελμα των αστυνομικών. Οι δολοφόνοι John Wayne Gacy και Ted Bundy παρίσταναν τους αστυνόμους για να προσεγγίζουν ευκολότερα τα θύματά τους.

# 9. Πολλοί από τους μανιακούς δολοφόνους έχουν προσπαθήσει να αυτοκτονήσουν. Μάλιστα, ο Charles Cullenattempted προσπάθησε 20 φορές να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σίγουρα, αν βρείτε σε κάποιον φίλο σας κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα. Αλλά θα ήταν σίγουρα αρκετά ανατριχιαστικό να βρείτε παραπάνω από ένα, δεν νομίζετε;

Πηγή: diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα