Τα καθημερινά ρούχα που φοράνε οι γυναίκες και ξεσηκώνουν απίστευτα πολύ τους άνδρες

Βαμβακερές πυτζάμες: Είναι ίσως το πιο αντισέξι ρούχο που υπάρχει (ή έτσι νομίζουμε εμείς οι γυναίκες). Οι άντρες τονίζουν πως μπορεί να ξεσηκωθούν σεξουαλικά από μια γυναίκα που φοράει βαμβακερές μακρυμάνικες πυτζάμες απλά επειδή με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το σεξ.

Σκισμένα μπλουζάκια: Μπορεί να μην δείχνουν πολύ σέξι αλλά στα μάτια των αντρών είναι! Φρόντισε μόνο να τονίσεις μέσα από αυτά τα δυνατά σου σημεία.

Εσώρουχα

σορτσάκια (the old school style): Δεν σου λέω να φοράς όλη την ώρα βαμβακερά εσώρουχα-σορτσάκια αλλά που και που δοκίμασέ το. Λένε ότι οι άντρες ξετρελαίνονται περισσότερο με τα εσώρουχα που αφήνουν πράγματα στη φαντασία τους.

Γυαλιά μυωπίας: Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν βλέπει μια γυναίκα με γυαλιά μυωπίας; Ο Κλαρκ Κεντ μεταμορφώθηκε σε Superman βγάζοντας τα γυαλιά του. Αυτή η γυναίκα σε τι θα μεταμορφωθεί βγάζοντας τα δικά της;

Λευκό μπλουζάκι-μαύρο σουτιέν: Αυτές οι αντιθέσεις αρέσουν πολύ στους άντρες και γενικά τους αρέσει οτιδήποτε αποκαλύπτει, έστω και μερικώς, το χρώμα των εσωρούχων σου.

Αθλητικά μπουστάκια: Μπορεί τα συγκεκριμένα μπουστάκια να μην κάνουν το στήθος σου να δείχνει μεγαλύτερο αλλά σίγουρα ξεσηκώνουν το αντίθετο φύλο.

Φόρμες με logos σε επίμαχα σημεία: Αυτές οι φόρμες θεωρούνται πλέον λίγο ξεπερασμένες (εκτός κι αν είναι Juicy Couture). Φόρα τες μέσα στο σπίτι και θα κάνεις τον σύντροφό σου φυτίλι σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Keywords
Αναζητήσεις
juicy γυναικες και αντρες
Τυχαία Θέματα