Survivor: «Έξαλλη» η οικογένεια του Ντάνου με τον Χανταμπάκη. Δείτε γιατί…

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» πριν απο λίγες μέρες ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μίλησε και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όσο συνέβησαν Survivor με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ντάνο. Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ποιος πιστεύει ότι θα ναι ο νικητής του ριάλιτι και ο Στέλιος απάντησε πως «Ανθρώπινα, αν με ρωτάς ποιος θα ήθελα να κερδίσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι έχει θέμα οικονομικό, άρα θα ήθελα να τα πάρει ο Γιώργος

είτε κάποιος άλλος».
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, και μετά από επικοινωνία μας με την συγγενικό πρόσωπο του Σκιαθίτη, μάθαμε πως η μητέρα του αλλά και όλη του η οικογένεια στεναχωρήθηκαν και ξέσπασαν για την δήλωση του Χανταμπάκη στον Γρηγόρη σχετικά με την νίκη και το χρηματικό έπαθλο.
Θεωρούν πως δεν έκανε καλό στον Ντάνο και πως δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο ο Στέλιος αφού θεωρούν πως όλοι μπήκαν για τη νίκη και τα χρήματα και όχι μόνο εκείνος. Μάλιστα ο Γιώργος όπως λένε, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα καθώς έχει μάθει από μικρό παιδί να δουλεύει, ζει σε νησί και δεν κυνηγά την… μεγάλη ζωή. Ωστόσο επειδή πάντα πετυχαίνει τους στόχους του, είχε πει στην οικογένεια του πως να κερδίσει το έπαθλο θα τους βοηθήσει όλους!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα