Δεν είναι ο Σόμμερ!Δεν Φαντάζεστε Ποιός Είναι Ο ανατρεπτικός παρουσιαστής–φαβορί για τα ηνία του Survival!

Το νέο «Survivor» με αέρα Epsilon «μαγειρεύεται» ήδη, με το κανάλι να έχει ριχτεί στη μάχη της αναζήτησης των πρωταγωνιστών του. Και όταν λέμε πρωταγωνιστές, δεν εννοούμε μόνο τους παίκτες των δύο ομάδων. Για την ακρίβεια, το μεγάλο deal θα παιχτεί αλλού: Στον παρουσιαστή του νέου ριάλιτι του καναλιού. Το όνομα που έχει ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση δεν είναι άλλο από αυτό του Κώστα Σόμμερ. Ωστόσο, οι πληροφορίες του Menshouse.gr θέλουν τους ιθύνοντες

του καναλιού να προορίζουν κάποιον άλλο για τον ρόλο – κλειδί στο νέο εγχείρημά τους.

Έναν άνθρωπο δοκιμασμένο στην τηλεόραση, με πολλά χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας και μοναδικό ταλέντο στην παρουσίαση. Έναν παρουσιαστή που έχουν ήδη στο δυναμικό τους. Τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Από τη μεριά του, ο Πέτρος δεν έχει μιλήσει δημόσια για την πρόταση που δέχτηκε. Και ο λόγος είναι το γεγονός πως ακόμα τα πάντα είναι ρευστά.

Κυρίως μετά την είδηση πως ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Φίλιππος Βρυώνης, εξέφρασε την επιθυμία να πουλήσει το Epsilon στον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι.
Μέχρι οι μεταξύ τους συζητήσεις να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον ούτε του Survival ούτε και του καναλιού ολόκληρου. Αν τελικά ο Ιλίτζαλι αγοράσει το κανάλι, δύσκολα θα επιτρέψει το… αδερφάκι της δικής του παραγωγής να βγει στον αέρα.

Αν πάλι τα πράγματα μείνουν ως έχουν, κατά πάσα πιθανότητα το Survival θα αποτελέσει νέα τηλεοπτική πραγματικότητα για το Epsilon.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι στην περίπτωση που το νέο ριάλιτι πάρει τελικά το πράσινο φως, οι ιθύνοντες θα διεκδικήσουν τον Πέτρο Κωστόπουλο μέχρι τελικής πτώσης…

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα