Survivor διαρροή: Έκπληξη στα αποτελέσματα της πρώτης τριάδας [vid]

Νέα δεδομένα στην τελική τριάδα, όπως διαμορφώθηκε από την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία του Survivor. Δείτε τα αποτελέσματα, σύμφωνα με διαρροές.
Οι παίκτες του Survivor που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος

Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες.

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, στη διάθεση του κοινού. Βάσει των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Με άλλα λόγια, μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ανακοίνωση για την ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης για τους λόγους που άλλαξαν οι κανόνες. Η ψηφοφορία έληξε την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Σύμφωνα με διαρροές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Οι δυο τους φαίνεται να ψηφίστηκαν από πολύ μεγάλο μερίδιο του κόσμου και οριακά βγήκε νικητής ο Ντάνος. Στην τρίτη θέση, έχουμε μια έκπληξη! Πέρασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πάνω από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ακολούθησαν με πολύ μικρά -σχεδόν μηδαμινά- ποσοστά ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σάρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μπο.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, τους 9 παίκτες του Survivor ψήφισαν διαφορετικά κοινά.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Γυναίκες 25-44
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – Κύπρος Σύνολο
Κωνσταντίνος Βασάλος – Γυναίκες 15-24
Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος – Άντρες Σύνολο
Γιάννης Σπαλιάρας – Παιδιά κάτω των 15
Σάρα Εσκενάζυ – Γυναίκες
Γιώργος Χρανιώτης – Γυναίκες άνω των 44
Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Άντρες 15-24
Μπο – Άντρες 25-44
Τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες! Δείτε το ρεπορτάζ:

via

Keywords
Τυχαία Θέματα