Survivor: Αυτό Είναι το ΘΗΡΙΟ που θα Aντιμετωπίσει σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος!Θα τα καταφέρει;

Έναν ιδιαίτερο αγώνα θα έχουν απόψε οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» που θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές» του αντίστοιχου «Survivor» σε έναν αγώνα με έπαθλο ένα live με τα τραγούδια του Fedon.

Μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός έκανε την ανακοίνωση στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», το οποίο γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το ανακοίνωσε χθες και ο Σάκης Τανιμανίδης στους Έλληνες.

Για τους Τούρκους παίκτες δεν γνωρίζουμε πολλά στην Ελλάδα,

ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο παίκτες.

Ο Τούρκος μποξέρ, Αντεμ Κιλιτσι , που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» στο τούρκικο «Survivor» είπε ότι χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη. «’Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».

Ο Τούρκος μποξέρ εμφανίζεται σε εξαιρετική φόρμα στο Survivor. Να σημειωθεί ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 είχε προβλήματα μετά από έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Αντέμ Κιλιτσι είναι ο… Γιώργος Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor.

Ο Kılıçcı κατάγεται από μια επαρχία της ανατολικής Τουρκίας και έχει τεράστιο κοινό που τον στηρίζει, με αποτέλεσμα να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

ο 31χρονος μποξέρ είχε λάβει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες του πεκίνο και μάλλον τυχαία ΔΕΝ είναι η επιλογή του!

πηγη

Keywords
Αναζητήσεις
survivor τουρκιας ο αντεμ κιλιτσι
Τυχαία Θέματα
Survivor, Αυτό, ΘΗΡΙΟ, Aντιμετωπίσει, Γιώργος ΑγγελόπουλοςΘα,Survivor, afto, thirio, Antimetopisei, giorgos angelopoulostha