Survivor: Τσακωμός μεταξύ Μαχητών-Διασήμων! Δείτε Ποιος Δημιούργησε Πρόβλημα Λίγο ΠΡΙΝ τον Μεγάλο Αγώνα!

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το κοινό την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor, καθώς σήμερα, Πέμπτη, θα διαδραματιστεί ο πολυπόθητος Ελληνοτουρκικός αγώνας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως πρέπει να επιλέξουν μία… dream team της ελληνικής συμμετοχής που θα αποτελείται από 7 παίκτες και 2 από αυτούς θα είναι γυναίκες.

Έτσι, μαχητές και διάσημοι μεταφέρθηκαν στην παραλία άρχισαν

να συζητούν για το ποια θα ήταν η κατάλληλη διαμόρφωση της ομάδας για να καταφέρουν να νικήσουν. Όταν ξεκίνησαν, είπαν ότι θα ήταν καλό όποιος ήθελε να «αποχωρήσει» οικειοθελώς από αυτήν να το κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος από όλους δήλωσε ο Μπο πως θέλει να βγει εκτός καθώς γνωρίζει πως δεν είναι τόσο δυνατός σε σύγκριση με τους υπόλοιπους και δεν θα ήθελε να ηττηθεί η ομάδα του για λάθος δικό του.

Ομόφωνη απόφαση των παικτών ήταν πως ο Γιάννης Σπαλιάρας πρέπει να μείνει εκτός διότι υπάρχουν δυνατότεροι παίκτες από αυτόν, πράγμα που εξόργισε τον παίκτη, ο οποίος ουσιαστικά τα έβαλε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ένα σκηνικό γκρίνιας και παραπόνων εκτυλίχτηκε στη συνέχεια ,όπως θα δούμε στις οθόνες μας..

Παράλληλα, ο Μάριος είπε πως δεν συμφωνεί με το να παίξουν δυο γυναίκες και πως κανονικά θα έπρεπε να παίξει μόνο μία, δηλαδή η Βαλαβάνη, και στην θέση της Σάρας να μπει άντρας, πράγμα που ενόχλησε αρκετά την Σάρα, η οποία δεν είπε κάτι για να μην δώσει συνέχεια στο θέμα. Η Βαλαβάνη, από την πλευρά της, είπε πως οι κανονισμοί είναι έτσι και πως η Σάρα είναι μαχήτρια και θα βγάλει την ομάδα της ασπροπρόσωπη.

Τελικά, οι 7 παίκτες που θα συμμετέχουν στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι είναι Βασάλος, Σάρα, Βαλαβάνη, Μισθοφόρος, Χρανιώτης, Μάριος και Ντάνος.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα