Ζαλάδες ο Χατσερίδης, θέλει να προλάβει Ολυμπιακό ο Ελ Καντουρί- Στο νοσοκομείο ο Γκάμα

Προβλήματα τραυματισμών άφησε και για τους δύο "μονομάχους" της Θεσσαλονίκης το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης (1-1) στην Τούμπα για την πρεμιέρα του Κυπέλλου.

Από πλευράς Δικεφάλου, έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο. Ο Χατσερίδης αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα επειδή είχε ζαλάδες μετά από σύγκρουση με τον Γιουνές σε φάουλ που του έγινε. Ο Ουκρανός παραπονέθηκε πως δεν ένιωθε καλά για να συνεχίσει και έγινε αλλαγή. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο, όμως δεν εμπνέει

ιδιαίτερη ανησυχία.

Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ο Ελ Καντουρί, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Μαροκινός αποχώρησε επίσης τραυματίας στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα τόνιζε ότι δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο "Καραϊσκάκη". Ωστόσο, η κατάστασή του θα φανεί αύριο.

Για τον Άρη, τραυματίας αποχώρησε ο Μπρούνο Γκάμα στα τελευταία λεπτά.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε μια αγκωνιά, αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους ανθρώπους των «κίτρινων» να φοβούνται πως έχει υποστεί θλάση.

«Ίσως είναι σοβαρός ο τραυματισμός του. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο να κάνει εξετάσεις. Έχει χτυπήσει στα πλευρά», είπε ο Πάκο Ερέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα