Ναζλίδης: Ο Άρης επέστρεψε δυνατά, στείλαμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα- Τι δήλωσε ο σκόρερ Γκαρσία

Για την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι ο επιθετικός του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει εμπειρία και ταλέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δε θέλω να πω ότι είναι μακριά. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες, ωστόσο εμείς πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», σχολίασε αρχικά απαντώντας

στην εκτίμηση του Κ. Κατσαβάκη που σχολίασε ότι ο Άρης μπορεί άνετα να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι:

«Είναι θετικό ότι η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια.

Δεν ήταν ένα απλό ματς, ήταν ένας αγώνας με τεράστια ιστορία και εμείς ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Για το που θέλει ο Άρης να φτάσει στο κύπελλο:

«Στόχος μας είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο θεσμό και γιατί όχι να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Για τον λάτιν Άρη που διαθέτει λίγους Έλληνες ποδοσφαιριστές:

«Στο χέρι μας είναι να δέσουμε. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που έχει και εμπειρία και ταλέντο. Δεν της λείπει τίποτα. Ο Άρης δείχνει ότι επέστρεψε και επέστρεψε δυνατά. Σήμερα νομίζω ότι η ομάδα έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα».

Ματέο Γκαρσία: Ευχαριστημένος με την εικόνα και το γκολ

Ο Ματέο Γκαρσία, ο παίκτης που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον Άρη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο, για το αποτέλεσμα αλλά και για τους στόχους των «κιτρινόμαυρων» στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα το γκολ, αν νικούσαμε θα ήμουν ακόμα καλύτερα αλλά δεν πειράζει είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει και την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα σκληρό: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, πολύ δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες, που θα πάει στη φυσική δύναμη, παίξαμε πολύ καλά. Μετά την αποβολή πιστεύω ότι ελέγξαμε το ρυθμό λίγο καλύτερα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ δεν μπορέσαμε και πήραμε την ισοπαλία».

Για το πως βλέπει τον Άρη στο Κύπελλο: «Εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να δώσουμε το 100% από αυτό που μπορούμε, να δουλέψουμε σκληρά όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι το Κύπελλο θα είναι μια δύσκολη διοργάνωση δεν θα είναι μια εύκολη διοργάνωση αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε εμείς και παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα