Υπόθεση εξαφάνισης: Το DNA στο παιχνίδι δεν ταιριάζει με αυτό του μικρού Μπεν

Ένα ακόμα αποκαρδιωτικό και βασανιστικό χτύπημα δέχθηκε η οικογένεια του μικρού Μπεν Νίνταμ, ο οποίος χάθηκε από προσώπου γης πριν από 27 χρόνια κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στην Κω.

Σύμφωνα με το Athensvoice, η οικογένεια πληροφορήθηκε ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε σε ένα παιχνίδι που όλοι πίστευαν ότι ανήκε στον μικρό Μπεν, αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν δικό του. Ο μικρός Μπεν

ήταν μόλις 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε.

Μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα, η 44χρονη βρετανίδα μητέρα είπε: «Αργά και βασανιστικά εδώ και 27 χρόνια συνεχίζεται το δράμα μας. Είναι ένας πόνος δίχως τέλος».

Τον Σεπτέμβριο οι ιατροδικαστές διεμήνυσαν στην οικογένεια Νίνταμ στην Οξφόρδη ότι εντόπισαν ίχνη DNA από αίμα σε αποσύνθεση μέσα στο παιχνίδι-αυτοκινητάκι που είχε βρεθεί στο σημείο εξαφάνισης του μικρού Μπεν. Η μητέρα έδωσε δείγμα DNA στην ομάδα των ιατροδικαστών, αλλά τελικά δεν ταίριαζε με αυτό στο παιχνίδι. «Εάν το αίμα δεν είναι του Μπεν, τότε σε ποιον ανήκει; Είμαστε συντετριμμένοι. Πραγματικά πιστέψαμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό και ότι θα αποδεικνυόταν πως ο Μπεν είναι νεκρός».

«Θα μπορούσαμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την υπόθεση εξαφάνισης και να αρχίσουμε τη διαδικασία του πένθους. Τώρα δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Είναι ο Μπεν νεκρός ή ζωντανός;»

Το παιχνίδι-αυτοκίνητο βρέθηκε από έναν ηλικιωμένο άνδρα στην Κω το 2016. Αυτός ο άνδρας δήλωσε στη βρετανική αστυνομία ότι πίσω από τον θάνατο του μικρού Μπεν βρίσκεται ο έλληνας Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος έχει πεθάνει από καρκίνο. Η οικογένεια του εκλιπόντος εκσκαφέα αρνείται ότι έχει κάποια ανάμιξη με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, καταλήγει το Athensvoice.

Keywords
Τυχαία Θέματα