Υποψήφιος πρόεδρος του Κοινοτικού Συµβουλίου στη Δ' Δηµοτική Κοινότητα του Δ. Θεσσαλονίκης ο Κων. Τσιαπακίδης

Υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συµβουλίου στην ∆΄ ∆ηµοτική Κοινότητα του ∆ήµου Θεσσαλονίκης θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, η υποψηφιότητά του θα είναι ανεξάρτητη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Αγαπητοί συνδηµότες, φίλες και φίλοι

Το τελευταίο χρονικό διάστηµα καθηµερινά όπου συναντιόµαστε µε ρωτάτε αν θα είµαι και πάλι υποψήφιος και πού, στην Κοινότητα

ή στον Κεντρικό ∆ήµο.

Η απάντηση µου µπορούσε να είναι µονολεκτική, όµως από την εκκίνηση του δύσκολου αγώνα που ξεκινήσαµε από τον Σεπτέµβριο του 2014 µέχρι σήµερα γέµισαν πάρα πολλές σελίδες από το βιβλίο που γράψαµε µαζί.

Γιατί µαζί προχωρήσαµε µε δύναµη για να αλλάξουµε την Τούµπα.

Σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρωτοβουλία, σε κάθε προσπάθεια µικρή ή µεγάλη, προϋπόθεση είναι η συµµετοχή και η συστράτευση δυνάµεων µε κοινό στόχο και όνειρα πάντα ενωµένοι, ώστε να βελτιώσουµε τη ζωή µας, την γειτονιά µας αλλά και να σχεδιάσουµε το µέλλον για εµάς.

Αποφάσισα λοιπόν σε αυτό το αυτοδιοικητικό βιβλίο να ανοίξω µαζί σας ένα νέο κεφάλαιο και να ξεκινήσουµε έναν νέο αγώνα όπου όλοι θα είµαστε συνοδοιπόροι, στον
οποίο κανείς δεν θα περισσεύει, έναν αγώνα χωρίς κοµµατικές ταµπέλες, αποκλεισµούς,
µακρυά από νοοτροπίες και κοµµατικές εµµονές.

Απευθύνω ένα ανοιχτό αυτοδιοικητικό δηµοκρατικό προσκλητήριο, για ένα πλειοψηφικό ρεύµα ανταλλαγής απόψεων, σχεδιασµού και αποφάσεων για την Σύγχρονη Τούµπα που όλες και όλοι ονειρευόµαστε.

“Ενωµένοι για την σύγχρονη Τούµπα”

Ο νέος Νόµος “Κλεισθένης 1” µε τον οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές του Μαΐου είναι µια µεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν νέες ανεξάρτητες δυνάµεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Να µπορούν να σχεδιάσουν, να προγραµµατίσουν και αύριο να υλοποιήσουν αυτά που χρειάζεται για να καλυτερέψει η ζωή µας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δρόµο, σε κάθε πλατεία.

Να είναι οι άνθρωποι οι ενεργοί δηµότες της διπλανής πόρτας. Αυτοί οι νεολαίοι µας µε τον αυθορµητισµό και τα όνειρα τους, οι ελεύθεροι επαγγελµατίες, οι άνθρωποι της αγοράς µε τις αγωνίες τους, οι άνθρωποι της εκπαίδευσης, του πολιτισµού, του αθλητισµού, οι υπάλληλοι-εργαζόµενοι αλλά και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας µε τις εµπειρίες τους, οι απλοί δηµότες µε όρεξη και διάθεση για προσφορά.

Το επόµενο διάστηµα έχουµε πολλά να πούµε τόσο για το προηγούµενο διάστηµα όσο και για το αύριο από το οποίο δεν θα περισσεύει κανείς.

Με την παρούσα δηµόσια δήλωση, σας γνωστοποιήσω την απόφασή µου να θέσω ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συµβουλίου στην ∆΄ ∆ηµοτική Κοινότητα του ∆ήµου Θεσσαλονίκης.

Επιτρέψτε µου να αναφέρω ότι η απόφασή µου αυτή δεν αποτελεί µόνο προσωπική επιλογή. Είναι η παρότρυνση πολλών συνδηµοτών από εσάς.

Στην καθηµερινή του πορεία ο καθένας αξιολογείται, έχοντας µια παρακαταθήκη και µια ιστορία.

Φίλες και φίλοι,

Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, αίσθηµα ευθύνης, απαιτεί όρεξη για δουλειά, διάθεση προσφοράς και αγώνα γνωρίσµατα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζονται στο πρόσωπό µου.

Αγαπητές και Αγαπητοί Τουµπιώτες

όλοι µαζί

“Ενωµένοι για την σύγχρονη Τούµπα”

Keywords
Τυχαία Θέματα