Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επίσημα ο Σπύρος Βούγιας - Οι πρώτοι υποψήφιοι της "ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης"

Mε κεντρικό σύνθημα “Μαζί για τη Θεσσαλονίκη” μπήκαν και επίσημα σήμερα στην κούρσα για την διεκδίκηση του κεντρικού δήμου στις δημοτικές εκλογές του 2019, οι Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης με την “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη".

Επικεφαλής θα είναι ο Σπύρος Βούγιας, με τον Νίκο Νυφούδη να τονίζει ότι κάνει ένα βήμα πίσω για να εμπνεύσεις περισσότερος να τον ακολουθήσουν προκειμένου να δημιουργηθεί μια ακόμα μεγαλύτερη παράταξη, προκειμένου να μην γυρίσει πίσω η πόλη.

«Έκανα ένα βήμα πίσω γιατί κάποιος έπρεπε να

το κάνει. Γενικά δυστυχώς στην εποχή μας, δύσκολα βάζουμε τον εαυτό μας από κάτω. Ο Σπύρος έχει τα κριτήρια, να κρατήσει την πόλη εδώ που είναι και να πάει και ένα βήμα παραπέρα. Η δική μου κίνηση θέλω να εμπνεύσει κι άλλους για να δημιουργήσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη παράταξη για να μη γυρίσει πίσω η πόλη», τόνισε ο κ. Νυφούδης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα συνεννόησης ή επαφής με τον Νίκο. Το πρόβλημα ήταν ποιος θα προτείνει τον άλλο. Δεν είναι ποιος είναι πιο κατάλληλος. Κατάλληλοι είμαστε και οι δύο. Είναι και ποιος κερδίζει. Εγώ θα το άφηνα έτσι μέχρι τέλους, όχι στην ασάφεια του αλλά στην διπλή του έκφραση. Η καμπάνια δεν θα περιοριστεί στο Βούγιας δήμαρχος. Είμαστε δύο άνθρωποι που συνεργαζόμαστε», ανέφερε ο κ. Βούγιας.

Παράλληλα οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν σήμερα στο κινηματοθέατρο Αλέξανδρος, τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, το λογότυπο του και το όραμα τους για την επόμενη Θεσσαλονίκη.

«Η συμμετοχή στα κοινά και η πολιτική είναι υγεία. Δεν ζω από την πολιτική. Η πολιτική είναι ένας χώρος που εκφράζουμε τις απόψεις μας» σημείωσε ο Νίκος Νυφούδης.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Βούγιας τόνισε πως το βασικό χαρακτηριστικό της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης είναι ο «κατακερματισμός» λόγω του «Κλεισθένη».

«Πρόκειται για ένα παράδοξο σύστημα που πρέπει να δεχτούμε. Είμαστε άνθρωποι που συζητάμε και συνεργαζόμαστε», προσθέτοντας πως: «Είμαστε μια παράταξη που δεν περιμένει κανένα κομματικό χρίσμα.

H «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» στο όραμα της για την επόμενη μέρα στην πόλης, διεκδικεί μεταξύ άλλων απόδοση του δημοσίου χώρου στους πολίτες, καλύτερες συγκοινωνίες, σύγχρονο εμπνευσμένο και βιώσιμο όραμα για ένα καλύτερο αύριο, και αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων με την «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» είναι:

Βελίκος Κώστας, Εργοθεραπευτής – Στέλεχος συνδικαλιστικού υγείας

Γρηγοριάδης Νίκος, Ιδιωτικός υπάλληλος – Διαμερισματικός σύμβουλος Φιλύρου

Δήμογλου Ευβούλη, Ηθοποιός, ιδιωτική υπάλληλος

Δοϊρανλής Νίκος , Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής

Ζιαπώνης Αντώνης, Μηχανικός τηλεπικοινωνιών

Καρατζάς Ιορδάνης, Αεροναυπηγός – Σύμβουλος ανάπτυξης αεροδρομίων & λιμένων – Πρώην πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Ολυμπιακής

Λειψιστινού Θεοδώρα, Φιλόλογος – Συγγραφέας – Πρώην δημοτική σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης

Μουμουζιάς Γιώργος, Φυσικός – Συγγραφέας – Τέως πρόεδρος συλλόγου αποφοίτων 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης

Παδιώτης Δημήτρης, Αστυνομικός – Πρώην πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και μέλος εκτελεστικής γραμματείας Πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών

Παπαδόπουλος Όθων, Δικηγόρος-Ποινικολόγος

Πετρόπουλος Περίανδρος, Δάσκαλος Α’βάθμιας εκπαίδευσης – Γενικός σύμβουλος ΑΔΕΔΥ

Σπάρτση Ελένη, Αρχιτέκτων, ομάδα Schema 4

Συροπούλου Λίλα, Δικηγόρος

Τσάικος Μιχάλης, Προπονητής μπάσκετ σε αναπτυξιακές ηλικίες

Τσιτώτας Μιχάλη, Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας στο χώρο του Real Estate

Nα σημειωθεί πως το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι Ανδρέας Κουράκης και Παναγιώτης Αβραμόπουλος από την ομάδα των 5 του δήμου Θεσσαλονίκης και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα