Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ανακοίνωσε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, γιατρός στο επάγγελμα, έχοντας δίπλα του τον τ. Δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου και Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δυναμική Ενότητα – Δυναμική Παρέμβαση», κ. Στάθη Λαφαζανίδη και τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία” κ. Κώστα Σωτηράκη.

Η ανακοίνωση της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου από τον κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό , έγινε κατά την διάρκεια κοινής Συνέντευξης Τύπου, η οποία ήταν το αποτέλεσμα πολλών και δημιουργικών συζητήσεων και διαβουλεύσεων

μεταξύ των τριών ανδρών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αφού ευχαρίστησε τους κ. Λαφαζανίδη και Σωτηράκη λέγοντας ότι πρόκειται για εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που εργάστηκαν σκληρά για την ευημερία του τόπου, χαρακτήρισε την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, ως ώριμη, συνειδητοποιημένη και κυρίως «σοβαρή» απόφαση ζωής για προσφορά προς στους δημότες και για δουλειά και δημιουργία στον τόπο.

«Μπορεί κάποιοι να με κατηγορήσουν για έλλειψη πείρας στην αυτοδιοίκηση αλλά κανένας δεν μπορεί να με κρίνει εκ των προτέρων. Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι όμως πρόθυμος, έτοιμος και διατεθειμένος να προσφέρω στον Δήμο και στους Δημότες μας. Εδώ γεννήθηκα, εδώ ζω, εδώ εργάζομαι και για αυτόν τον τόπο θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις» τόνισε ο κ. Μανδαλιανός, διευκρινίζοντας αμέσως ότι η απειρία διορθώνεται, η αναξιοπρέπεια και η απραξία όμως, δεν διορθώνονται.«Ονειρεύομαι έναν δήμο με ποιότητα ζωής», υποστήριξε.

«Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε νέους ανθρώπους, νέες δυνάμεις, με νέα όνειρα »δήλωσε ο τ. Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης και δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει την νέα αυτή προσπάθεια και μέσα από την πολυετή εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ότι θα στηρίξει τον Κλεάνθη Μανδαλινό όπου χρειασθεί.

« Ο Κλεάνθης Μανδαλινός είναι γνωστός, καταξιωμένος και αγαπητός γιατρός, στην τοπική μας κοινωνία, είναι ένας νέος άνθρωπος με όνειρα και όρεξη να δουλέψει για να τα κάνει πράξη, είναι αποφασισμένος να προσφέρει και να αγωνισθεί για αυτόν τον τόπο. Είναι εργατικός, τίμιος , βάζει στόχους και είναι κυρίως είναι άξιος συνεχιστής της δικής μας παράταξης και της δικής μας φιλοσοφίας για τα κοινά. Για αυτό και ο συνδυασμός μας αποφάσισε να τον στηρίξει,τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζανίδης.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε άλλο δήμο δυο συνδυασμοί που στην προηγούμενη τετραετία πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό και τώρα προχωρούν σε μια τέτοια σύμπραξη», είπε ο κ. Σωτηράκης τονίζοντας ότι « ο κ. Μανδαλιανός έχει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας δήμαρχος και τα οποία χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος και η τοπική αυτοδιοίκηση», δηλώνοντας ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου κ. Μανδαλιανού, ενώ ο κ. Στάθης Λαφαζανίδης δήλωσε ότι ο ίδιος ,αποσύρεται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης,αλλά θα στηρίξει με άτομο της οικογένειας του τον συνδυασμό.

Την νέα χρονιά ο κ. Μανδαλιανός θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα