Το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" του Δ. Παύλου Μελά σκορπά το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" υποδέχεται και φέτος όλους όσοι επιθυμούν να ζήσουν έντονα τα Χριστούγεννα στην πόλη, στον χώρο του πρώην Στρατοπέδου Παύλου Μελά, ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο, στη Σταυρούπολη.

Το πιο "μαγεμένο" χριστουγεννιάτικο χωριό άνοιξε τις πύλες του το απόγευμα της Παρασκευής με κέφι, χορό, τραγούδι, πολλές εκπλήξεις και ανεβασμένη τη διάθεση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που έδωσαν το παρόν στα εγκαίνιά

του.

Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης ήταν εκεί με το κέφι και το μπρίο του να υποδέχεται το κοινό, να φωτογραφίζεται μαζί του και να μοιράζει απλόχερα ευχές, έχοντας πάντα πλάι του τις νεράιδες και τα σκανταλιάρικα ξωτικά που δεν αφήνουν κανέναν σε ησυχία.

Φορώντας το πιο λαμπερό και μεγάλο χαμόγελό τους, οι επισκέπτες του "Μαγεμένου Στρατοπέδου" μπήκαν στο εορταστικό κλίμα. Σε αυτό βοήθησαν οι μουσικές συναυλίες, το θέατρο, ο χορός, η αφήγηση παραμυθιών, το κουκλοθέατρο, η ακροβατική γυμναστική, οι κατασκευές, η μαγειρική, η σκοποβολή, η τοξοβολία, η κομμωτική, το face painting, τα διατροφοπαιχνίδια, η περιβαλλοντική εκπαίδευση και πλήθος άλλων που μπορούν να απολαύσουν οι ίδιοι στο πιο "Μαγεμένο Στρατόπεδο" της πόλης εντελώς δωρεάν.

Τη διάθεση απογείωσε η μουσική ομάδα "Batala Salonica" με τα κρουστά τους, κάνοντας τους επισκέπτες του "Μαγεμένου Στρατοπέδου" να μη σταματούν να χορεύουν. Έπειτα, χορευτικές ομάδες της πόλεις, μέσα από πασίγνωστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιούργησαν ένα ακόμη ομορφότερο κλίμα στην κεντρική σκηνή του θεματικού χωριού.

Τα εγκαίνια και το άναμμα του δέντρου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης ο οποίος μίλησε στο thestival.gr και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις άγιες αυτές ημέρες:

"Το "Μαγεμένο Στρατόπεδο" θα γίνει θεσμός για όλη την πόλη. Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία για όλον τον κόσμο. Στέλνω ένα μήνυμα αισιοδοξίας από αυτόν εδώ τον χώρο που μέσα στο 2019 θα αρχίσει να γίνεται ένα Μητροπολιτικό Πάρκο και θα αναβαθμιστεί η πόλη μας".

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο "Μαγεμένο Στρατόπεδο" θα είναι εκεί για όλους μέχρι και την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, τις ώρες 17:00 έως 21:00 καθημερινά, με την αλλαγή του χρόνου να γίνεται με ποντιακά έθιμα και ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας.

Η μαγεία ξεκινά από τα απλά, τα όμορφα και τα αληθινά...ανακαλύψτε την!

Keywords
Τυχαία Θέματα