Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος προπονητής ο Ίβιτς- Βραβείο Fair Play σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον τελικό κυπέλλου

Βραδιά βραβείων είναι η αποψινή για το ελληνικό ποδόσφαιρό καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική τελετή από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, και ήδη ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει αρκετές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, καλύτερος προπονητής για την περσινή σεζόν αναδείχθηκε από τους ποδοσφαιριστές ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε για το βραβείο:

"Ευχαριστώ

τον ΠΣΑΠ. Πιστεύω σε αυτή τη δουλειά μεγαλύτερη επιτυχία είναι όταν σε βραβεύουν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Σε αυτήν την θέση θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος από τους άλλους δύο προπονητές. Θα μπορούσε και ο κύριος Παράσχος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και τους παίκτες μου που με βοήθησαν πέρυσι. Ευχαριστώ και τον κύριο Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου".

Ακόμη ο ΠΑΟΚ, μαζί με την ΑΕΚ πήραν το βραβείο Fair Play για την συμβολή των παικτών τους στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου και την κίνησή τους να βγουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο πριν αρχίσει ο αγώνας, που σημαδεύτηκε από σοβαρότατα επεισόδια.

Το βραβείο αυτό παρέλαβαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Πέτρος Μάνταλος και Λέο Μάτος οι οποίοι δήλωσαν:

Μάτος: "Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Είναι σημαντικό το βραβείο. Μακάρι να μην το είχα πάρει γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα είχαν συμβεί αυτά τα πράγματα".

Μάνταλος: "Όλοι ξέρετε τι έγινε στον τελικό. Ήταν μια προσπάθεια για να ηρεμήσουμε τα πνεύματα. Θέλαμε να ηρεμήσουν όλοι και να παίξουμε το παιχνίδι. Είμαι της άποψης ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει".

Επιπλέον, οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Παράσχος τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους απονεμήθηκε ειδικό βραβείο από τον ΠΣΑΠ.

Το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα για την περσινή σεζόν στη Football League κατέκτησε ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος υπερασπιζόταν την εστία του Άρη.

Καλύτετος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό αναδείχθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα