Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον ΟΑΣΘ την Τσικνοπέμπτη

Ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Σε αυτήν έχει κληθεί η διοίκηση του Οργανισμού προκειμένου, να δώσει απαντήσεις σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες καθώς και για να παρουσιάσει το σχέδιο της για την επόμενη ημέρα.

“Γίνεται προσπάθεια την οποία θα παρουσιάσει η διοίκηση του ΟΑΣΘ

στο δημοτικό συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση. Γίνεται μια προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση που μπορεί να είναι και τραγική, με έλλειψη διαγωνισμών, λεωφορείων κλπ. Η ανάγκη να γίνει μια θεματική συζήτηση γι αυτό και μετά από αυτά αφού συζητήσαμε και στη συνέχεια αποφασίσαμε να γίνει μια συνεδρίαση την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Το να εκπροσωπώ το δήμο δεν σημαίνει ότι διοικώ τον οργανισμό. Θα γίνε συζήτηση στη συνεδρίαση με τη διοίκηση του Οργανισμού”, τόνισε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα.

Όσον αφορά το συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί για το Σκοπιανό, η κ. Γούλα τόνισε θα γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας πως δεν είναι άλλοι περισσότερο πατριώτες από τους άλλους ούτε περισσότερο Μακεδόνες από τους άλλους.

“Θα γίνει συζήτηση και γι αυτό. Θα βρεθεί ημερομηνία για να υπάρχει δυνατότητα να μιλήσουν όλοι, γιατί όλοι θέλουν να μιλήσουν για το θέμα αυτό. Θα γίνει το συμβούλιο σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα σας ανακοινωθεί η ημερομηνία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα