Βουλή: Την επόμενη Πέμπτη η συζήτηση των Πολιτικών Αρχηγών για τις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό

Την επόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ. θα διεξαχθεί κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο Πολιτικών Αρχηγών (σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής) για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στη χώρα.

Η Βουλή θα έχει πυκνό πρόγραμμα εργασιών την επόμενη εβδομάδα μπαίνοντας

σχεδόν σε ρυθμούς προ-κορονοϊού, καθώς θα υπάρχει κοινοβουλευτικός έλεγχος Δευτέρα και Τετάρτη, ξεκινάει εκ νέου η Προανακριτική Επιτροπή για Δ. Παπαγγελόπουλο, ενώ σύμφωνα με την Διάσκεψη των Προέδρων κατατίθεται σήμερα σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο θα μπει προς επεξεργασία στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου.

Σχετικά με τον αριθμό των βουλευτών που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, εκτός από τους Εισηγητές, από τους Ειδικούς Αγορητές και από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους θα προστεθεί και ένας κύκλος έξι βουλευτών – μελών της Επιτροπής (θα αντιστοιχεί ένας σε κάθε κόμμα) καθ’ υπόδειξη των Κοινοβουλευτικών τους Ομάδων.

Η συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια θα γίνει σε δύο συνεδριάσεις, την Δευτέρα και την Τρίτη, 4 και 5 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλή, Πέμπτη, Πολιτικών Αρχηγών,vouli, pebti, politikon archigon