Βοσνιάδης: Σιγά-σιγά ερχόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο και ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε για την εικόνα του παιχνιδιού αλλά και για την νέα αναβολή του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Σιγά-σιγά ερχόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, κάναμε

ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης είχε την υπεροχή, σε ένα παιχνίδι που κάναμε πολλές αλλαγές. Πιστεύω πως αν δεν κάναμε το λάθος δεν θα δεχόμασταν και το γκολ."

"Αυτή τη στιγμή μετράν αλλά πράγματα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Όταν θα έρθουν και τα παιδιά που λείπουν θα έχουμε πολλές επιλογές με καλή ποιότητα".

Σχετικά με τον κορμό του Ηρακλή: "Στο μυαλό μας έχουμε μια κατεύθυνση ξέρουμε περίπου που πάμε, ξέρουμε περίπου ποια παιδιά θα ξεκινήσουν. Αλλά το σημαντικό είναι να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά ώστε όταν χρειαστούμε το οποιοδήποτε παίκτη να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.Έχουμε πολύ βάθος στο ρόστερ και είναι σημαντικό να είναι όλοι σε καλή κατάσταση".

Για τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος και για το εάν αυτή ευνοεί τον Ηρακλή: "Σε εμάς που είμαστε μια καινούρια ομάδα μας δίνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά πιστεύω πως και αυτή την εβδομάδα να ξεκινούσε θα ήμασταν έτοιμοι. Έχουμε να βάλουμε ακόμα πράγματα στο παιχνίδι μας και υπάρχει χρόνο για αυτό."

Keywords
Τυχαία Θέματα