Βιεϊρίνια: Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα - Έχω κουραστεί να απαντάω για τον αριστερό μπακ

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της δύσκολης σαιζόν που έρχεται και μίλησε σε συνέντευξη του για τη νέα χρονιά, τη θέση του αλλά και το πως βλέπει την πορεία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά

όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία ακόμα οπότε ότι και να πω για τη νέα χρονιά είναι δύσκολο αυτή την στιγμή. Έχουμε ακόμα πολλές μέρες και θα δούμε τι θα γίνει, προέχει η ξεκούραση για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα αποχωρήσουν», τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος θέση που θα αγωνίζεται τόνισε πως έχει κουραστεί να απαντά στην ερώτηση για τον αριστερό μπακ.

«Ξέρουν όλοι ποια είναι η αγαπημένη μου θέση, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα και με χρησιμοποιεί εκεί που θέλει αυτός. Για μένα σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της», είπε.

Όσο για το Μουντιάλ της Ρωσίας δήλωσε:

«Εύχομαι να κερδίσει η Πορτογαλία. Όπως και το 2016 δεν το πίστευε κανείς, μόνο εμείς και ο προπονητής, έτσι και φέτος δεν πιστεύει κανείς την Πορτογαλία. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι πρέπει να σέβονται την Πορτογαλία. Είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα