Βεργίνης: Εύκολη απόφαση να επιστρέψω, μέσα στην καρδιά μου ο Άρης

Ο Δημήτρης Βεργίνης θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τη φανέλα του Άρη και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», τον Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και την απόφαση του να επιστρέψει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4 FM:

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψα, είναι μέσα στην καρδιά μου ο Άρης. Είναι σε μία δύσκολη φάση αλλά και σε

μία νέα εποχή.Να ευχαριστήσω τον κ.Αγγέλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ξανά. Τον εκτιμώ σαν προπονητή,σαν προσωπικότητα. Έχουμε ξανασυνεργαστεί, είναι παρόμοιες οι καταστάσεις με τότε, ας ελπίσουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη, με όσους μίλησα στην ομάδα, όπως και με τον κ.Γουλιέλμο, είδα μια αξιοπιστία και πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα φέτος».

Για το παιχνίδι με το Λαύριο (ομάδα στην οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν) ως αντίπαλος του Άρη:

«Ήταν κομβικό για την πορεία του Άρη , μέχρι το τέλος , όπως και το πρώτο στο Λαύριο, ήταν κομβικό γιατί μετά είχε δύσκολο πρόγραμμα ο Άρης, ήταν χαμένο το παιχνίδι αλλά το κέρδισε και πήρε βαθμούς. Εδώ ήξερα τι θα αντιμετωπίσουμε , οι ξένοι δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν στον αγώνα στο Αλεξάνδρειο».

Για την επιστροφή του στον Άρη:

«Πάντα θα ήταν ευχάριστο να επιστρέψω με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, πάντα υπήρχε στο μυαλό μου, έτυχε να γίνε φέτος και αρκετά νωρίς, είχαμε συζητήσει ταυτίστηκαν οι απόψεις μας. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Μετράει πολύ και το να είσαι στην πόλη σου, με την οικογένεια μου έχουμε ζήσει και σε άλλες συνθήκες. Είδα όμως ότι γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και αυτός ήταν ένας λόγος. Δε θα επέστρεφα αν έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που γίνεται θα έχει διάρκεια».

Για το ότι για δεύτερη φορά γίνεται προσπάθεια να πατήσει ο Άρης αγωνιστικά και διοικητικά, ίσως κάποιος το ξανασκεφτόταν:

«Για πολλούς, ίσως που θέλουν να κάνουν βήμα στην καριέρα τους, βλέποντας αυτά τον κάνει επιφυλακτικό. Όντας παίκτης όμως του Άρη, γνωρίζοντας το βάρος της φανέλας, είναι καταδικασμένος ο Άρης να πρωταγωνιστεί, δεν το σκέφτηκα και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Εχω χρόνια να ξεκινήσω τόσο νωρίς προετοιμασία, έχουμε το Σεπτέμβριο παιχνίδι ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε το ρόστερ έτοιμο, να είμαστε έτοιμοι να γίνει η προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Basketball champions league».

Keywords
Τυχαία Θέματα