Βασίλισσα στον θρόνο της! Με γκολάρα του Μπέιλ και γκάφες του Κάριους η Ρεάλ πήρε το τρίτο σερί

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Λίβερπουλ με 3-1 και κατέκτησε το Champions League για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο "Ολιμπίσκι" του Κιέβου!

Η "βασίλισσα" άνοιξε το σκορ στο 51΄ με γκολ του Μπενζεμά έπειτα από μία απίθανη γκάφα του Κάριους που του έκανε... "δώρο". Η Λίβερπουλ ισοφάρισε άμεσα, στο 55΄ με σκόρερ τον Μανέ, όμως ο Μπέιλ με ένα φανταστικό γκολ

με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Μαδριλένους στο 64ο λεπτό του τελικού. Στο 83΄ ο Ουαλός "σφράγισε" το τρίτο σερί τρόπαιο της Ρεάλ με μακρινό σουτ και νέο τραγικό λάθος του Κάριους που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Το πρώτο ημίχρονο του τελικού είχε σημαδευτεί από τις αναγκαστικές αλλαγές των Σαλάχ και Καρβαχάλ που τραυματίστηκαν και αποχώρησαν κλαίγοντας, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσουν και το Μουντιάλ της Ρωσίας. Να σημειωθεί επίσης ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο ματς. Η Ρεάλ με τον Ίσκο στο 48΄ (στο 0-0) και η Λίβερπουλ με τον Μανέ στο 70΄ (στο 2-1).

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 3η διαδοχική σεζόν, για 4η τα τελευταία 5 χρόνια και συνολικά για 13η φορά στην ιστορία της, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό επίτευγμα! Ο Ζινεντίν Ζιντάν έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία που σηκώνει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά τρεις σερί φορές.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (37' Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (61' Μπέιλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (89' Ασένσιο).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ (83' Τσαν), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (30' Λαλάνα), Φιρμίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα