Βαριά ήττα για την ΑΕΚ από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα του Champions League (VIDEO)

Ήττα με σκορ 3-0 υπέστη η ΑΕΚ από τον Άγιαξ στο παιχνίδι που έγινε στo Άμστερνταμ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ή Ένωση δέχτηκε και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, γνωρίζοντας βαριά ήττα και ξεκινώντας με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο

Ταλιαφίκο άνοιξε το σκορ στο 46΄, ο Φαν Ντε Μπέεκ σφράγισε τη νίκη των Ολλανδών κάνοντας το 2-0 στο 77΄ και ο Ταλιαφίκο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με σέντρα σουτ στο 90ο λεπτό του ματς.

Έτσι, σταμάτησε και το αήττητο σερί 14 αγώνων που διατηρούσαν οι κιτρινόμαυροι από το πρώτο περσινό ματς με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο.

Για την ΑΕΚ, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (23/9 - 20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονανα, Νερες (78' Ντόλμπεργκ), Χούντελααρ (62' ντε Μπεεκ), Τάντιτς, Μαζραουί, Εϊτινγκ, Μπλιντ, Σόνε, ντε Γιονγκ, Ζιγιεχ, Ταλιαφίκο

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (70' Γιαννιώτας), Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (61' Αλεφ), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Πόνσε (81' Γιακουμάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα