Βαρέλα: Είναι 100% πέναλτι - Βιεϊρίνια: Ήμουν σίγουρος για το γκολ

Ο πρωταγωνιστής της φάσης που έκρινε το αποτέλεσμα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-1), Φερνάντο Βαρέλα, τόνισε ξεκάθαρα πως του έγινε πέναλτι στο τράβηγμα από τον Μιχάι, ενώ είπε πως θα είχε σκοράρει εάν δεν τον έριχνε στο έδαφος με το κράτημα ο αμυντικός των γηπεδούχων.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη nova:

Για

τη νίκη: "Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και οικογένεια σε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο σε δύσκολο γήπεδο. Δείξαμε αυτό που έπρεπε, είχαμε σωστή στάση και πήραμε αυτή τη νίκη".

Για το παιχνίδι: "Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το γήπεδο, ένα μικρό γήπεδο και ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού θα ήταν κλεισμένοι στην άμυνα. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το αντιμετωπίσαμε με τη σωστή στάση και κάνοντας στην άκρη το ποδόσφαιρο μας σε κάποιες στιγμές, γιατί έπρεπε να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Από κει και πέρα δείξαμε αυτό που είμαστε και συνεχίσαμε με μία πολύ σημαντική νίκη για τον μεγάλο μας στόχο"

Για τη φάση του πέναλτι: "Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού είχε δυνατά μαρκαρίσματα απέναντί μου ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πως σε δεύτερη φάση εάν δεν με κρατούσε θα σκόραρα. Θεωρώ πως είναι 100% πέναλτι".

Για το ρεκόρ των 11 σερί νικών: "Τα ρεκόρ είναι σημαντικά αλλά είναι για την ιστορία. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεο. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Θα υπάρξουν παιχνίδια που θα δεχτούμε, δεν είναι θέμα μόνο της άμυνας. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα ρεκόρ για να φτάσουμε στον τίτλο και έτσι θα πορευτούμε".

Βιεϊρίνια: "Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ"

Την πίστη του πως θα ερχόταν το γκολ και η νίκη στο Αγρίνιο εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μέχρι το τέλος πρέπει να συνεχίσουμε έτσι να πιστεύουμε ότι μπορούμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Παλέψαμε όλοι, τρέξαμε μέχρι το τέλος και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Το πιστεύουμε για το πρωτάθλημα, έχουμε πολλά ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε πάλι τώρα για τα Γιάννινα. Στο 80 που κοιτούσα το χρονόμετρο ήμουν σίγουρος ότι θα βάλουμε γκολ. Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τον πρωταθλητή. Στην αρχή είχαμε τελικές και δεν είχαμε γκολ. Αλλάξαμε το πως δουλεύουμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε λέγοντας:

"Δεν κοιτάω τα ρεκόρ, θέλουμε να κερδίσουμε μέχρι το τέλος όλα τα ματς Κάθε ματς είναι τελικός, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε δείξει τι μπορούμε. Δεν πετούσαμε μακρινές μπαλιές για τον Πρίγιοβιτς. Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ αν κάναμε αυτά που δουλεύαμε. Δεν κάναμε ένα φανταστικό ματς, αλλά παλέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας δίπλα μας και θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, γιατί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παίζεται ο αγώνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα