Βαλεριάνος: Ο Άρης πρέπει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά

Για το φιλικό που έγινε κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για την μεταγραφή του Πλατέλλα, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM 107.4»:

Για το φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας:

"Θεωρώ πως από το φιλικό μάθαμε αρκετά πράγματα και έγινε για κάποιον λόγο. Ο λόγος που έγινε έκανε καλό στην ομάδα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Έπρεπε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε.

Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε εμένα

κάτι. Στην πορεία βρήκαμε ρυθμό. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει ακόμη και όταν δεν είναι καλή. Κοιτάμε το κύπελλο τώρα και προσπαθούμε να ετοιμαστούμε, για να πάνε όλα καλά. Έτσι όπως μας αξίζει. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας.

Για το επίπεδο της ομάδας:

"Η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Και είναι λογικό αυτό. Αρκετά τα άτομα και οι νέοι παίκτες. Η προετοιμασία πλησιάζει στο τέλος της. Έχουμε δουλέψει και ιδρώσει πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι λογικό τα πόδια να είναι λίγο πιο βαριά. Αν ήμασταν από τώρα έτοιμοι δεν θα ήταν φυσιολογικό. Υπάρχει θέληση από όλους. "

Για τον Πλατέλλα: "Αν υπάρχει καλό κλίμα, όσα άτομα και να έρθουν θα δεθεί η ομάδα. Η προσπάθεια και οι συνεχείς προπονήσεις μας φέρνουν σε καλό δρόμο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο, όμως προσπαθούμε να περάσουμε την φιλοσοφία μας και στους νέους παίκτες."

Keywords
Τυχαία Θέματα