Βαλεριάνος: Μάγκικη η άνοδος του Άρη - Όνειρο του καθενός να παραμείνει στην ομάδα

Στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο αμυντικός του Άρη, Γιώργος Βαλεριάνος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλη τη χρονιά. Τραβήξαμε πολλά. Μόνο εμείς ξέρουμε αυτά που περάσαμε για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου, δεν βγήκαν πολλά προς τα έξω κι έτσι έπρεπε. Δεχτήκαμε χτυπήματα, αλλά παλέψαμε και δώσαμε το 100%, ακόμα και στα ματς που δεν πήραμε αποτέλεσμα.

«Περίμενα

να βγει η ομάδα, μόνο αυτό. Γι’ αυτό ήρθαμε το καλοκαίρι, γι αυτό παλέψαμε», απάντησε σε ερώτηση για το αν η χρονιά εξελίχθηκε όπως ακριβώς την περίμενε. «Κάθε άνοδος έχει τη δική της ομορφιά. Φέτος όμως με τον Άρη ήταν μάγκικη. Είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά, όλη τη χρονιά.

Αν ρωτήσετε και τους 30 ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ, όποιος πει ότι δεν σκέφτεται το μέλλον του στον Αρη της Super League, θα σας πει ψέματα.

Είναι το μεγάλο όνειρο για τον καθένα. Δεν ξέρουμε όμως τι θα γίνει, δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν, αλλά όλοι σκεφτόμαστε το μέλλον μας στα κιτρινόμαυρα, ανεξαρτήτου τι θα γίνει τελικά στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα