Β. Καρράς: Ο Μπουτάρης πήρε τη Θεσσαλονίκη κούκλα και την έκανε...ήμαρτον Θεέ μου! (VIDEO)

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη μίλησε σε συνέντευξή του χθες στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, o Βασίλης Καρράς.

Αναφερόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο κ. Καρράς τόνισε "είναι αδυναμία

μου αυτός. Είναι καψούρα μου. Αυτός πήρε την Θεσσαλονίκη και από κούκλα την έχει κάνει... ήμαρτον θεέ μου. Είναι ωραίος για να βγαίνει φωτογραφίες. Το βράδυ, όταν κοιμάται, δεν ξέρω πως ντύνεται. Τον παραγουστάρω αλλά την πόλη δεν βοηθάει. Καλός δήμαρχος σε μία πόλη είναι αυτός που κάνει έργα, όχι αυτός που βγαίνει φωτογραφίες".

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη περί νομιμοποίησης του χασίς σημείωσε ότι συμφωνεί με αυτή την άποψη τονίζοντας "από τη στιγμή που δώσανε να σπέρνεται στη χώρα μας το χασίς γιατί να γίνεται όλο αυτό το πράγμα κρυφά και να μην γίνεται φανερά. Ας το κάνουν φανερό, να ησυχάσει και ο κοσμάκης και να γίνουν καλά και οι άρρωστοι."

Ο γνωστός τραγουδιστής χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εκλεκτό. "Είναι νέος άνθρωπος, νέα μυαλά", ενώ αποκάλυψε πως τον έχει ψηφίσει, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι.

"Νομίζω είναι η τελευταία του ευκαιρία να δείξει στον κόσμο αυτά που υποσχέθηκε, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα τηρήσει. Η δική μου υπομονή, νομίζω και του λαού, εξαντλήθηκε, περιμένω να δω το τέλος του έργου.", πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 15:08:

Keywords
Τυχαία Θέματα