Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κρατούν σε χαμηλούς τόνους την σχέση τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καθώς και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι, έκανε ήδη το επόμενο σοβαρό βήμα και αυτό δεν είναι η φημολογούμενη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, την οποία διέψευσε κατηγορηματικά ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η συγκατοίκηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο ένθετο Secret, το ζευγάρι στέγασε

τον έρωτά του σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα, κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, η συγκατοίκηση ξεκίνησε μόλις πριν μερικές μέρες, καθώς τόσο η Τζένη όσο και ο Βασίλης είχαν κουραστεί τα “πηγαινέλα”. Το νέο σπίτι του ζευγαριού βρίσκεται στην οδό Στησιχόρου, σε ένα παραδοσιακό διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο και σε απόσταση αναπνοής από το Μαξίμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πρώτες μέρες που συζούν κυλούν ευχάριστα και είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο δείγμα πως αυτή η σχέση οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Άλλωστε, και οι δύο τους έχουν σοβαρό προφίλ, προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και δεν θα την εξέθεταν στα φώτα της δημοσιότητας για κάτι που θα ήταν εφήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα