Μετά τα μεσάνυχτα: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει και απόψε "Μετά τα Μεσάνυχτα", στον Alpha. Ποιοί θα είναι οι καλεσμένοι της;

Η ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:

"Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο γνωστός εκδότης, αποκαλύπτεται χωρίς φόβο αλλά με πάθος στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Δημήτρης

Αργυρόπουλος αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια τα οποία σημαδεύτηκαν από την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, κατά τη διάρκεια εργατικού ατυχήματος, ενώ μιλά για την αντιδραστική εφηβεία του αλλά και για την ξέφρενη ζωή που τον οδήγησε σε υπερβολές και καταχρήσεις.

Επίσης, περιγράφει τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Εξηγεί πώς μίλησε στους γιους του για το πρόβλημα του εθισμού και αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να ξεκόψει από τις καταχρήσεις. Αναφέρεται, ακόμα, στη γνωριμία και τον γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου, παραδέχεται πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» στη γνωστή παρουσιάστρια, ενώ μιλά και για τον γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη. Πώς επηρέασε τη σχέση τους η διάγνωση της Σήλιας με σκλήρυνση κατά πλάκας και πώς κατάφερε να έχουν οι πρώην σύζυγοί του φιλική σχέση;

Αμέσως μετά, η Αγγελική Σιδηροπούλου, το κορίτσι που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο μουσικό στερέωμα, μας συστήνεται καλύτερα και αποδεικνύει πως δεν είναι απλά η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα. Περιγράφει πώς είναι να έχει μαμά μια δυναμική πολιτικό, την οποία θεωρεί «φίλη» της, αναγνωρίζει την ψυχραιμία με την οποία η Κατερίνα Παπακώστα αντιμετώπισε τη δύσκολη εφηβεία της, ενώ παραδέχεται πως δεν περίμενε ποτέ τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν συνόδευσε τη μητέρα της στην ορκωμοσία της. Τέλος, αναφέρεται στον αγαπημένο της αδελφό, ο οποίος την μύησε στη μουσική και το θέατρο, και αποκαλύπτει τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα