Τσίπρας καλύπτει Παπαγγελόπουλο - Παππά και μιλάει για δήθεν σκάνδαλα και μαφιόζικες πρακτικές

Σε απόλυτη υποβάθμιση των εξελίξεων στην προανακριτική επιτροπή και των συνομιλιών Παππά - Μιωνή προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μεσολόγγι όπου περιοδεύει σήμερα, χωρίς να σηκώσει το γάντι στην Κυβέρνηση που ζήτησε μέσω του Στέλιου Πέτσα τη διαγραφή του Ν. Παππά από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βάδισε στη

γραμμή που έχει χαράξει από χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδίδοντας τις αποκαλύψεις σε προσπάθεια αντιπερισπασμού της Κυβέρνησης, μιλώντας για "μαφιόζικες πρακτικές" και "δήθεν σκανδαλολογία".

"Φοβάμαι ότι ο Σεπτέμβρης που θα έρθει θα είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών και πολύ φοβάμαι ότι σε πέντε μόλις μήνες καταστρέφονται όλες οι θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός τα προηγούμενα πέντε χρόνια για να βγούμε από την κρίση", είπε προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός "βλέποντας αυτή την εξέλιξη προφανώς και θέλει να στρέψει την ατζέντα αλλού. Ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων, για να κρύψει το ένα και μοναδικό σκάνδαλο. Το μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα είναι ότι παρέλαβε 37 δισεκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια Ταμεία και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μια εφιαλτική προοπτική. Σπαταλάει τα χρήματα αυτά χωρίς όμως να στηρίζει, ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τους επιχειρηματίες, ούτε τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Και σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τη ζωή, το αύριο, την προοπτική της μεγάλης πλειοψηφίας των Eλληνίδων και των Ελλήνων θα κληθεί να δώσει απαντήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα