Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: Κτηνοτρόφος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Ηλεία με έναν 61χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε αρχικά αριστερά στο πρανές και έπειτα σε εξετράπη σε πλαγιά.

Ο άτυχος άντρας έφυγε από τις Αμυγδαλιές για να παραδώσει το γάλα του σε σταθμό συγκέντρωσης στα Άσπρα Σπίτια στο δρόμο προς Βασιλάκι, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, με το ατύχημα να σημειώνεται λίγο αργότερα.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε σε βάθος είκοσι μέτρων μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Οι γιοι του τον αναζήτησαν αρχικά στο τηλέφωνο από το πρωί γνωρίζοντας πως ο άντρας

είχε δουλειές και έτσι δεν πυροδοτήθηκε ανησυχία, όμως όταν επικοινώνησαν όμως με το σταθμό συγκέντρωσης και πληροφορήθηκαν πως δεν είχε φτάσει εκεί, άρχισαν να τον αναζητούν στη διαδρομή.

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα εντόπισαν το νεκρό άντρα στη χαράδρα, ενώ κλήθηκαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα