Τους 30 πρώτους υποψηφίους της παράταξης "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" παρουσίασε ο Σπ. Βούγιας

Τους 30 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της παράταξης "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας, μαζί με τον Νίκο Νυφούδη, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Capsis, στη Θεσσαλονίκη.

«Κλείσαμε το μισό μας ψηφοδέλτιο και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο με άξιους Θεσσαλονικείς. Είμαστε πολύ

χαρούμενοι για την στήριξη των κομμάτων, όμως δεν εξαρτόμαστε από τα κόμματα εμείς προχωράμε τη δουλειά και χαιρόμαστε όταν θεσμικά μας στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι κι το ΚΙΝΑΛ απόψε αύριο θα εκδηλώσει την στήριξή του», ανέφερε ο κ. Βούγιας.

«Σε 15 μέρες θα παρουσιάσουμε και άλλους υποψήφιους και το προγραμμά μας. Ξεκινήσαμε εξορμήσεις τα δημοτικά διαμερίσματα. Η επικοινωνία με τον πολίτη είναι ουσιαστική», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Νυφούδης.

Παράλληλα, τα στελέχη της παράταξης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το φλουρί έπεσε στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο και δημοσιογράφο, Ναταλία Σλιάρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το site της παράταξης (www. polixromi.gr).

Ανάμεσα στους 30 υποψήφιους με την παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» είναι δημοτική σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», Μαίρη Ακριτίδου.

Οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

Μαίρη Ακριτίδου, Κώστας Βελίκος, Ασπασία Γιαννουσοπούλου, Νίκος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Δαρδιώτης, Ευβουλη Δημόγλου, Νίκος Δοϊρανλής, Αντώνης Ζιαπώνης, Ιορδάνης Κατατζάς, Αντώνης Καρούμπης, Θεοδώρα Λειψηστινού, Έλλη Μανώλα, Μιχάλης Μήττας, Γιώργος Μουμουζιάς, Δημήτρης Παδιώτης, Όθων Παπαδόπουλος, Περίανος Πετρόπουλος, Νίκος Πιστοφίδης, Νάσερ Ραμαντάνης, Ράνια Σαλπιστή, Ναταλία Σλιάρα, Ελένη Σπάρτση, Λίλα Συροπούλου, Μιχάλης Τσάϊκος, Μαρία Τσιουτάνη, Μιχάλης Τσιώτας, Κώστα Χαριτωνίδης, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα