Έξαλλος ο Λουτσέσκου: Ντροπή αυτό που έκανε ο ΠΑΣ- Ίσως να φοβούνται οι διαιτητές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε τον έντονο εκνευρισμό του για τις καθυστερήσεις των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα και για τα εξόφθαλμα λάθη των διαιτητών κατά του ΠΑΟΚ.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK FC Official Stores! Προλαβαίνεις;

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) στην Τούμπα:

Για τη σημερινή νίκη: "Όπως είπα και μετά το παιχνίδι, ίσως όντας πιο

ήρεμος τώρα, σέβομαι κάθε τακτική, κάθε τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό. Ήταν ντροπή αυτό που έγινε σήμερα! Το να αρνείσαι κάθε ιδέα να παίξεις ποδόσφαιρο... Απορώ γιατί ήρθε να παίξει σήμερα αυτή η ομάδα. Ακόμη ένα γκολ σήμερα, πολλά λάθη... Είναι πάρα πολλά τα λάθη! Ένα γκολ που σήμερα είναι οφσάιντ, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε, αλλά υπάρχει μία συνέχεια σε αυτά τα λάθη.

Στο προηγούμενο ματς είχαμε το πέναλτι στον Σάκχοφ, ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Είναι πραγματικά πολλά αυτά που συμβαίνουν! Ενδεχομένως να φοβούνται οι διαιτητές, δεν ξέρω... Να υπάρχει κάτι άλλο, κάποιος φόβος. Ενδεχομένως να είμαι πνευματικά άρρωστος. Αλλά σήμερα μέτρησε ένα γκολ που ήταν οφσάιντ και με τον Αστέρα, δεν μέτρησε ένα δικό μας, κανονικό γκολ. Το Σαββατοκύριακο αυτό, είδαμε δύο πέναλτι τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να γίνονται και να δίνονται. Σήμερα εμείς είχαμε ένα του Βαρέλα και του Κρέσπο, προχθές ένα στον Σάκχοφ, δεν δόθηκαν. Τι να πω, ενδεχομένως να είμαι άρρωστος. Δεν είμαι αναστατωμένος αλήθεια. Όχι να κάνουν σήμερα, αυτό που έκαναν".

Για τον φόβο των διαιτητών: "Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για αυτό το πρόβλημα. Σαν προπονητής, αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να λέω τα πράγματα όπως είναι. Υπάρχουν άλλοι, που πρέπει να πάρουν αποφάσεις".

Για τις αλλαγές του σήμερα, που έδωσαν τη νίκη: "Σχεδιάζεις κάτι προφανώς και μπορεί να συμβούν πράγματα στο γήπεδο, που θα σε οδηγήσουν σε μία διαφορετική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ένα καλό παιχνίδι, φέραμε πολλές μπάλες στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε ευκαιρίες που χάσαμε μπροστά από την εστία και ενδεχομένως να μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι.

Είναι φυσιολογικό, να είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που ήρθαν τώρα. Έχοντας νομίμως την κατοχή, που έφτασε στο 80%, ο αντίπαλος που πέρασε 1-2 φορές το κέντρο του γηπέδου. Είμαι ευχαριστημένος".

Για την εκτέλεση πέναλτι του Ακπόμ και το γεγονός ότι άλλαξε ο εκτελεστής: "Είναι κάτι το οποίο ήταν σχεδιασμένο. Είπαμε την πρώτη εκτέλεση να την αναλάβει ο Πέλκας και μετά ο Ακπόμ. Ο πρώτος είναι ο Βιεϊρίνια, μετά ο Πέλκας. Ο Ακπόμ θα πρέπει να περιμένει για το επόμενο πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα