ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία κατοίκων και καταστηματαρχών για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Δ. Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι και καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Κασσάνδρου και Ιουλιανού, στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, που όπως τονίζουν είναι καταστροφικό.

Όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους, οι διαδηλωτές προτίθενται να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του

δήμου Θεσσαλονίκης αύριο, Πέμπτη, ενώ σημείωσαν πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα αποκλείσουν την οδό Κασσάνδρου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε πως δεν επαρκούν οι θεσεις για τους μόνιμους κατοίκους τονίζοντας ότι «κινδυνεύουμε αυτή τη στιγμή να μην έχουμε χώρο να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας. Το νέο σύστημα θα είναι καταστροφικό για εμάς. Πρέπει να βρεθούν πρώτα πάρκινγκ».

Ο Σταύρος Τσώμος καταστηματάρχης της περιοχής ανέφερε ότι «θα έπρεπε ο δήμος αφού σκέφτεται πως να εξυγιάνει την πόλη να βρει πρώτα τρόπο να παρκάρουμε όλοι τα αυτοκίνητα γιατί έχουμε και ένταση μεταξύ μας. Ακόμα και διπλοπαρκάρισμα μαλώνουμε μεταξύ μας», σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις για τους καταστηματάρχες.

Keywords
Τυχαία Θέματα