Αμεση ενίσχυση των κατοίκων ζήτησε από τη Μάνδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων και την άμεση ενίσχυση των κατοίκων ζήτησε από τη Μάνδρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος για δεύτερη φορά από την ημέρα των φονικών πλημμυρών επισκέπτεται την πληγείσα περιοχή.

Οπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με την δήμαρχο Γιάννα Κριεκούκη, η πόλη εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της από τις πλημμύρες.

Οι κάτοικοι πρέπει άμεσα και χωρίς γραφειοκρατία και να πάρουν τα επιδόματα,

είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα για τα οποία «υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες».

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στη Μάνδρα γύρω στις 08:30 της Τετάρτης και κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο. Εκεί συνάντησε κατοίκους που υποβάλλουν από σήμερα τα αιτήματα για την χορήγηση της έκτακτης ενίσχυσης των 5.000 ευρώ, αλλά και εθελοντές.

Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευαν βουλευτές, όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και άλλοι.

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Η πρώτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη μάνδρα είχε γίνει στις 15 Νοεμβρίου, το ίδιο απόγευμα της μεγάλης καταστροφής που στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε κατοικίες και καταστήματα πολλών εκατοντάδων άλλων.

«Εξυπακούεται ότι δεν ήρθα εδώ για να καταλογίσω ευθύνες, αλλά για να έχω μια πλήρη εικόνα γι’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία» είχε επισημάνει τότε.

The post Αμεση ενίσχυση των κατοίκων ζήτησε από τη Μάνδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα