ΤΩΡΑ: Χιλιάδες δρομείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον δρόμο Υγείας 5 χλμ. του Μαραθωνίου "Μ. Αλέξανδρος" (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν πριν από λίγο, χιλιάδες δρομείς, για το δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 14ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Η εκκίνηση δόθηκε από το δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το σήμα έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,ο δήμαρχος

Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι αντιδήμαρχοι του κεντρικού δήμου Πέτρος Λεκάκης και Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Σάββας Αναστασιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Ανατολίτης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού στη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ και η πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Χριστίνα Καραμίχου.

Η διαδρομή των 5 χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν στην Παραλία Θεσσαλονίκης – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα