Αλ. Διαμαντόπουλος από Χαλάστρα: Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλη μας την ψυχή για μια καλύτερη ζωή στο Δήμο Δέλτα

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος της Χαλάστρας και του Ανατολικού στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών άκουσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Αλ. Διαμαντόπουλο να παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού για την περιοχή αλλά και το γενικό διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου για το δήμο Δέλτα.

«Χαμόγελα-Αισιοδοξία-Αποφασιστικότητα! Αυτά βλέπω τώρα εδώ μπροστά μου, στα πρόσωπά σας. Πρόσωπα που

δίνουν την καλύτερη απάντηση και στέλνουν το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής, της ολικής ανατροπής. Ήρθε η ώρα να τολμήσουμε! Για μια καλύτερη ζωή στο δήμο Δέλτα» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

«Οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια για να πάμε τον δήμο Δέλτα μπροστά. Δουλειά δουλειά – δουλειά! Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας. Ο τρόπος μας για να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη νέα εποχή που φέρνει ο «Κλεισθένης» και η απλή αναλογική ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος επισήμανε «Ήρθε η στιγμή για εφαρμογή νέων κοινωνικών και αυτοδιοικητικών αντιλήψεων. Ο Κλεισθένης και η απλή αναλογική επιβάλλουν τις συναινέσεις και τις συνεργασίες. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και επιμένουν σε παλαιοκομματικές λογικές, υιοθετώντας άθλιες επιθέσεις και υπόγεια χτυπήματα, την επόμενη των εκλογών θα ετοιμάζονται για «κωλοτούμπες»».

«Γιατί όποιος θέλει το καλό αυτού του τόπου, οφείλει να πιστεύει στη συνένωση δυνάμεων, να πιστεύει στον διάλογο. Όποιοι αποφάσισαν να γίνουν κομματικά φερέφωνα πρέπει να δουν την αντίδραση της κοινωνίας. Λογικές μιας άλλης εποχής δεν χωρούν πλέον στον δήμο Δέλτα. Και εμείς, στην παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» υποσχόμαστε ότι θα είμαστε η εγγύηση για την επόμενη μέρα. Η δύναμη της πραγματικής ενότητας. Για να υπάρξει ελπίδα. Για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά μας» συμπλήρωσε.

«45 μέρες μέχρι τις εκλογές και ο κόσμος μοιάζει απελπισμένος, δεν θέλουν να ασχοληθούν με τους υποψηφίους αηδιασμένοι από την κεντρική πολιτική σκηνή. Πρέπει όλοι να έχουμε στο νου μας ότι στις 26 Μαΐου δεν αποφασίζουμε αν θα ανεβάσουμε ή θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Θα υπάρχει η κάλπη των ευρωεκλογών. Στην κάλπη των δημοτικών εκλογών όμως θα ψηφίσουμε μόνο για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε. Έναν τόπο με πάρα πολλά προβλήματα και πάρα πολλές δυνατότητες» τόνισε στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Αλ. Διαμαντόπουλος.

«Προσωπικά – επιτρέψτε μου τον προσωπικό τόνο – είμαι αφοσιωμένος στον τόπο μου. Γνωρίζω κάθε σπιθαμή του. Ξέρω τα προβλήματά του. Όμως δεν είμαι μόνο εγώ. Έχω δίπλα μου μια εξαιρετική ομάδα ικανότατων ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια θα προσφέρουν για την περιοχή τους, για να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους» πρόσθεσε με νόημα.

«Έχουμε σχέδιο, έχουμε ομάδα, έχουμε όρεξη για δουλειά. Σας υπόσχομαι κοιτώντας σας στα μάτια ότι θα υπηρετήσω τον τόπο μου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Θα αγωνιστώ για να διασφαλίσω προοπτική ανάπτυξης και νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την περιοχή μας. Με επιμονή, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια» κατέληξε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα