Το θρυλικό Φαρ Ουέστ ξαναζωντανεύει στο παραδοσιακό σαλούν της Άγριας Δύσης στην 83η ΔΕΘ! (ΦΩΤΟ)

Ένα ταξίδι στην Άγρια Δύση έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης που άνοιξε χθες τις πύλες της για το κοινό.

Ένα παραδοσιακό western σαλούν κι ένα μουσείο αφιερωμένο στην Άγρια Δύση μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα δρόμο αμερικανικής πόλης της Δύσης.

Στην ταράτσα του περιπτέρου 11 κάτω από την αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" καουμπόηδες, σερίφηδες και άλογα υποδέχονται το κοινό.

Μια άμαξα και μια κοπέλα - καουμπόη καλεί τους επισκέπτες στην

όμορφη και γοητευτική Άγρια Δύση. Καουμπόηδες καλωσορίζουν το κοινό και ξεναγούν στις θεματικές ενότητες και εκθέματα του μουσείου.

Στον χώρο των 400 τ.μ. που καταλαμβάνει το Μουσείο οι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν πίσω τον χρόνο και να γνωρίσουν τον Μπάφαλο Μπιλ και την Καλάμιτι Τζέιν.

Στο Μουσείο ξεχωρίζει το σαλούν όπου θα κυριαρχεί ένα μεγάλο μπαρ, αλλά και τραπέζια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητά και ποτά.

Σε όλο το Μουσείο πρωταγωνιστεί η αισθητική της Άγριας Δύσης με άμμο, βράχους, κάκτους κλπ, ενώ σε σημεία αναμνηστικής φωτογράφισης οι επισκέπτες γίνονται καταζητούμενοι.

Στον χώρο υπάρχει πιάνο και σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα πιανίστας θα παίζει country μουσική.

Η ξενάγηση θα ξεκινά από τη «γλώσσα της Άγριας Δύσης και των καουμπόηδων», το «ιστορικό χρονολόγιο» με την εμφάνιση και την εξέλιξη των καουμπόηδων και θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στα άλογα, στα κοπάδια, το ροντέο, τα γουέστερν και τον ρόλο του κινηματογράφου, τις άμαξες, το ράντζο, τους σερίφηδες, τις συμμορίες κλπ.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr από το Μουσείο της Άγριας Δύσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα