Το τελευταίο διπλό του Άρη στην Τούμπα (VIDEO)

Την 10η νίκη του σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα ψάξει αύριο (24/2-19:30) ο Άρης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Από καθιέρωσης της Α΄ Εθνικής (1959), σε σύνολο 54 αναμετρήσεων, ο Άρης έχει πάρει 9 νίκες στην έδρα του Δικεφάλου, ενώ 14 ντέρμπι έχουν λήξει ισόπαλα και 31 φορές έχει επικρατήσει ο

ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος.

Το thestival.gr σας υπενθυμίζει το τελευταίο διπλό του Άρη στην Τούμπα που ήταν το 2010 και συγκεκριμένα στις 3 Οκτωβρίου.

Τότε, ο Άρης είχε "αποδράσει" ως νικητής από την έδρα του Δικεφάλου με σκόρερ τον Χαβίτο για το τελικό 0-1. Ο Ισπανός είχε πετύχει στο 76ο λεπτό του παιχνιδιού το μοναδικό γκολ που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι "κιτρινόμαυροι" με... μαέστρο και πρωταγωνιστή τον προπονητή τους, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που νίκησε κατά κράτος τον τότε τεχνικό του ΠΑΟΚ, Παύλο Δερμιτζάκη, πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Πάυλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Βιτόλο (69' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (75' Παπάζογλου).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μισέλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (65' Κάλβο), Ρουίθ (53' Κόκε), Τσέζαρεκ (90+2' Φατί).

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη η νίκη του Άρη στην Τούμπα είχε έρθει 12 χρόνια μετά το τελευταίο διπλό σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ήταν το αξέχαστο 1-4 του 1998. Από το 2010 έχουν περάσει 9 χρόνια και ο Άρης αύριο θα αναζητήσει το διπλό στην Τούμπα.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 το 2010, που ήταν και η τελευταία νίκη των "κιτρινόμαυρων" μέχρι σήμερα:

Keywords
Τυχαία Θέματα