Το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά απέκτησε το δικό του λογότυπο

Ο Δήμος Παύλου Μελά παρουσίασε το λογότυπο του Μητροπολιτικού Πάρκου του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Το λογότυπο έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις στην χρηματοδότηση της πρώτης φάσης των παρεμβάσεων στο χώρο του στρατοπέδου.

"Ο Δήμος Παύλου Μελά θέλοντας να συμβαδίσει με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα και να δείξει πώς «το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα», πίστεψε και επένδυσε με κάθε τρόπο τόσο στην ουσία όσο και στη δύναμη της «εικόνας», με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα της περιοχής.

Το λογότυπο καλύπτει κάθε μας προσδοκία και δικαιώνει την αναμονή. Είναι δηλωτικό, ξεκάθαρο, ευέλικτο, προσαρμόσιμο και αν μου επιτρέπεται να πω, ξεχειλίζει φρεσκάδα και ζωντάνια. Που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο ζητούμενο: στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και στη δημιουργία ενός τουριστικού brand που θα αποτελεί πρότυπο διαχείρισης και ανάδειξης ιστορικών τοπόσημων μεγάλης έκτασης" δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Το δημιουργικό σκεπτικό καθώς και ο σχεδιασμός της οπτικής ταυτότητας του ΜΠΠΜ έγινε από τη σύμπραξη, της Νικολέττας Αντωνοπούλου και του Θάνου Πάππα. Το βίντεο (animation) έγινε από τον Γιάννη Καράμπελα.

Δείτε το λογότυπο του ΜΠΠΜ και το βίντεο με την οπτική ταυτότητα του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά.

Keywords
Τυχαία Θέματα