Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης: Τα σεμινάρια του Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά 17 διαφορετικά σεμινάρια, πάνω σε 10 επίκαιρα εκπαιδευτικά αντικείμενα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε 5 πόλεις από 15 άριστα καταρτισμένους επιμορφωτές.

Το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (ΑΙΕ) εμπλουτίζει τη θεματολογία του και τον Φεβρουάριο, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Ο στόχος του παραμένει ο ίδιος: Η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων σε επαγγελματίες-νέους αλλά και έμπειρους- που διεκδικούν μια θέση εργασίας στην Ελλάδα

της γενικευμένης κρίσης.

Αυτό τον μήνα, ενόψει της έναρξης του Τριωδίου (17/2), το ΑΙΕ έχει σχεδιάσει ένα εικαστικό διήμερο στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα ήθη και τα έθιμα της Αποκριάς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με την καθοδήγηση της επιμορφώτριας θα κατασκευάσουν μάσκες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σεμινάριο που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς που θα πραγματοποιηθεί 24/2 στην Αθήνα με τίτλο: «Διάφορα Σύνδρομα στην Ειδική Αγωγή και η αντιμετώπισή τους στο σχολείο και το σπίτι (Down, Tourrete, Williams, Asperger κ.ά).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14)

Σάββατο 2/2: Η Διδακτική της Μυθοπλασίας: Τεχνικές Φιλαναγνωσίας και Δημιουργικής Γραφής. Επιμορφώτριες: Ζωή Κρόκου, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Λιάνα Δενεζάκη, Συγγραφέας-Εικονογράφος. Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες (10:00-14:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα