Το μενού του Κ. Σημίτη στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Έντεκα ολόκληρα χρόνια είχε να ανέβει στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Σημίτης. Τελευταία φορά είχε μιλήσει τον Μάρτιο του 2008 σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, προλογίζοντάς τον -όπως και χθες- ο γραμματέας του Κινήματος Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο τελευταίος ήταν και αυτός που έπεισε τον πρώην πρωθυπουργό να ανέβει και να ξαναμιλήσει στο

κοινό της πόλης με στόχο να συσπειρώσει τις δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το βράδυ μετά το τέλος της ομιλίας η παρέα του πρώην πρωθυπουργού έδωσε ραντεβού στα Λαδάδικα και στο νεανικό μπαρ-ρέστοραν «Garbo».

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι ήταν ο γραμματέας του ΚΙΔΗΣΟ στη Θεσσαλονίκη Ηλίας Ρίγανης, το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο δικηγόρος και πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Αργύρης Αργυριάδης, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα Βασίλκα Μερεντίτη, ο Δημήτρης Κατσαντώνης, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης, ο αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Κυανίδης.

Η παρέα ήπιε άφθονο λευκό κρασί από το κτήμα Βίβλια Χώρα, δοκίμασε πολλές πράσινες σαλάτες, μανιτάρια αλλά και Μακεδονίτικο Μπουγιουρντί. Το κυρίως μενού περιλάμβανε πιατέλες θαλασσινών με γαρίδες, καλαμάρια, χταπόδια και τσιπούρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα